Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Promoties (assistent-)scheidsrechters naar masterclass

KNVB Media
KNVB Media
17 mei 2018, 13:30

Luca Cantineau is een van de scheidsrechters die promoveert naar de masterclass. - Foto: KNVB Media

Vier scheidsrechters en vier assistent-scheidsrechters promoveren volgend seizoen van het talententraject naar de groep (assistent-)scheidsrechters masterclass.

Het gaat om de scheidsrechters Alex Bos (23 jaar), Luca Cantineau (24 jaar), Jannick van der Laan (22 jaar) en Marc Nagtegaal (24 jaar) en de assistent-scheidsrechters Stefan de Groot (24 jaar), Roan van Marrewijk (22 jaar), Marco Ribbink (22 jaar) en Joey Waleveld (26 jaar).  Assistent-scheidsrechter Johan Hubers (35 jaar) promoveert daarnaast van de groep assistent-scheidsrechters junior naar de groep assistent-scheidsrechters senior.

De groep (assistent-)scheidsrechters masterclass is actief in de Jupiler League, de Tweede divisie, de reservecompetitie en als vierde official in de Eredivisie. Voorheen waren zij, in de groep (assistent-)scheidsrechters junior, actief in de Tweede en Derde divisie, Hoofdklasse, reservecompetitie en als vierde official in de Jupiler League.

Afscheid

Van assistent-scheidsrechters Berry Simons (49 jaar) en Nick Stuifzand (28 jaar) wordt na dit seizoen afscheid genomen. Ook van Reinold Wiedemeijer, Ed Janssen, Co de Smalen en Pieter Vink van wie eerder in het seizoen 2017/’18 het afscheid al bekend is gemaakt, zal afscheid genomen worden.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen