Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Internationaal actieve arbiters geëerd met FIFA-badge

KNVB Media
KNVB Media
11 januari 2018, 12:30
1:37

Sander van Roekel en Erwin Zeinstra werden woensdagavond gehuldigd voor hun honderdste aanstelling in Europa. Arbiter Björn Kuipers werd gehuldigd voor zijn 125e aanstelling. - Foto: KNVB Media

Internationaal actieve assistent-scheidsrechters en scheidsrechters van de KNVB hebben woensdagavond uit handen van Dick van Egmond, coördinator scheidsrechterszaken van de KNVB, Eric Gudde, directeur betaald voetbal KNVB, en Mark van Erven, directeur van sponsor ARAG, de FIFA-badge 2018 overhandigd gekregen.

Ieder jaar ontvangen scheidsrechters en assistent-scheidsrechters die internationale wedstrijden leiden een nieuwe FIFA-badge. Zij krijgen deze badge als erkenning voor hun prestaties en het feit dat zij international zijn.

Scheidsrechters ontvangen FIFA-badges.

Gouden scheidsrechtersspeld

Dit jaar waren er voor het eerst ook vrouwelijke (assistent-)scheidsrechters en collega-arbiters uit de zaal aanwezig tijdens de avond. Speciale aandacht was er daarbij voor Nicolet Bakker, die afgelopen zomer tijdens het EK vrouwenvoetbal in Nederland actief was als assistent-scheidsrechter. En ook Barry Weijers werd nadrukkelijk in de spotlights gezet. De arbiter, die stopte als zaalvoetbalscheidsrechter, kreeg een gouden scheidsrechtersspeld uitgereikt.

Nicolet Bakker was als assistent-scheidsrechter actief tijdens WEURO 2017, dat afgelopen zomer in eigen land gehouden werd.

Arbiter Björn Kuipers werd gehuldigd voor zijn 125e aanstelling in Europa. En ook voor zijn vaste assistenten, Sander van Roekel en Erwin Zeinstra, ging de avond niet onopgemerkt voorbij. Zij werden beiden gehuldigd voor hun honderdste aanstelling in Europa.

Samenwerking ARAG verlengd

Tijdens de avond werd ook bekendgemaakt dat het partnership tussen ARAG en de KNVB-scheidsrechters is verlengd tot 1 juli 2020. Daarmee blijft ARAG zich inzetten voor meer FairPlay binnen het Nederlandse voetbal. ARAG heeft zich in 2011 verbonden aan de KNVB-scheidsrechters.

KNVB en ARAG verlengen samenwerking tot 2020 KNVB en ARAG verlengen samenwerking tot 2020 Lees hier meer over de samenwerking tussen de KNVB en ARAG.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen