Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Zet de scheidsrechter in het zonnetje met #Scheidsbedankt

KNVB Media
KNVB Media
7 oktober 2017, 9:00
1:09

De Week van de Scheidsrechter is van 7 tot en met 15 oktober. - Foto: KNVB Media

De Week van de scheidsrechter is van start! Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de scheidsrechter centraal staat.

Tijdens deze week wil de KNVB zo veel mogelijk scheidsrechters bedanken voor hun waardevolle inzet en daarbij is de hulp van alle clubs nodig. Zet de clubscheidsrechter in het zonnetje!

Namens de KNVB ontvangen alle geregistreerde (assistent-)scheidsrechters een persoonlijke bedankkaart van de OranjeLeeuwinnen. Ook heeft de KNVB twee soorten prijzen verloot.

  • We hebben twaalf scheidsrechters - zes KNVB-officials en zes verenigingsscheidsrechters - gekozen uit ruim 180 inzendingen. Zij mochten 4 oktober meelopen met de betaald-voetbalscheidsrechters in Zeist. Een leuke dag en een groot succes.
  • Kom hier met je rekening! Clubs konden hun originele ideeën inzenden waarmee ze hun scheidsrechters zouden willen bedanken. Van vijf clubs gaat de KNVB een deel van de rekening vergoeden.

Social Media

Via social media besteden we de nodige aandacht aan de Week van de Scheidsrechter. Zoals bijvoorbeeld video's waarin de scheidsrechter centraal staat. Ook worden er leuke feitjes gedeeld. Houd social media dus goed in de gaten!

Hoe bedank jij de scheidsrechter?

We roepen clubs en voetballers op om leuke bedankacties te delen via social media met de hashtag #scheidsbedankt

Week van de Scheidsrechter Week van de Scheidsrechter Lees alles over de Week van de Scheidsrechter 2017.

Word scheidsrechter!

Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Klik dan hieronder voor meer informatie!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen