Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Promotie voor Jeroen Manschot en Siemen Mulder

KNVB Media
KNVB Media
5 juli 2017, 16:05

Jeroen Manschot promoveert naar de Scheidsrechters Senior. - Foto: KNVB Media

Scheidrechters Jeroen Manschot (34) en Siemen Mulder (33) promoveren met ingang van komend seizoen naar de Scheidsrechters Senior. Dat is nationaal de hoogste groep arbiters, die hoofdzakelijk in de Eredivisie fluiten.

Siemen Mulder: blij en trots.

Het duo floot de afgelopen jaren doorgaans duels in de Jupiler League, als arbiter van de zogeheten Scheidsrechters Junior. Voor Siemen Mulder voelt het als een beloning. “Ik ben al dertien jaar scheidsrechter, fluiten is mijn grote passie. Ik ben ontzettend blij en trots dat ik deze stap nu kan maken. Het betekent dat er nieuwe kansen aankomen en die wil ik met beide handen grijpen.”

Ook Jeroen Manschot is blij met de promotie. “Het is een mooie waardering dat ik de stap mag maken naar de top van Nederland. Afgelopen juni was ik official op het EK onder 21, daar was ik ook al heel trots op. Maar dit is voorlopig het hoogtepunt in mijn carrière. Ik kijk uit naar de nieuwe kansen en mooie uitdagingen die gaan komen vanaf komend seizoen." Met de komst van Manschot en Mulder telt de groep Scheidsrechters Senior nu vijftien arbiters.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen