Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Massale waardering tijdens Week van de Scheidsrechter

KNVB Media
KNVB Media
3 oktober 2016, 13:51

Kevin Blom verzorgde een headsetclinic bij HBS Craeyenhout. - Foto: KNVB Media

Voetballend Nederland heeft tijdens het eerste weekend massaal aandacht gegeven aan de Week van de Scheidsrechter. Vele (assistent-)scheidsrechter werden door clubs, spelers en begeleiders nog eens extra bedankt voor hun inzet om de wedstrijden in goede banen te leiden.

Zo werden er erehagen gevormd, werden er allerlei presentjes overhandigd en vonden er momenten met applaus plaats voor de wedstrijden om de scheidsrechters te bedanken. Ook ontvingen de ruim 35.000 (assistent-)scheidsrechters namens KNVB en ARAG een persoonlijk bedankje voor hun inzet.

Ook vonden de eerste headsetclinics plaats. Zo was Eric Braamhaar bij Tom Schepers (DVV Duiven), Ed Janssen bij Onno van Meurs (VV Holthees), Kevin Blom bij Maurice Ogier (HBS), Tom van Sichem bij Damian van Dinther (RHS), Jeroen Manschot bij Max Zuidinga (FC Weesp) en Edwin van de Graaf bij Brian Bierhuizen (ASWH). De scheidsrechters werden hierbij tijdens de wedstrijd door een headset gecoacht door een betaaldvoetbalscheidsrechter.

Eric Braamhaar gaf een headsetclinic bij DVV Duiven. Video: Omroep Gelderland

#scheidsbedankt

De Week van de Scheidsrechter duurt tot en met 9 oktober. Voetbalfoto's die op Twitter worden gedeeld met #scheidsbedankt maken bovendien kans op het boek Björn, over scheidsrechter Björn Kuipers. De KNVB geeft tien exemplaren van dit boek weg en maakt de winnaars volgende week maandag bekend.

Week van de Scheidsrechter Week van de Scheidsrechter Meer informatie over de Week van de Scheidsrechter (1 tot en met 9 oktober).

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen