Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Vacature KNVB ambassadeur serviceregio 9

KNVB Media
KNVB Media
30 september 2020, 15:54

De KNVB Ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio van het district Zuid (serviceregio 9). - Foto: KNVB Media

Het team verenigingsadvies van serviceregio 9 in Zuid is op zoek naar een enthousiaste KNVB-ambassadeur. Het betreft een vrijwilligersfunctie voor gemiddeld 6 uur per week.

Er wordt specifiek gezocht naar één KNVB-ambassadeur die actief wil zijn voor:

•             Veldvoetbalverenigingen en zaalvoetbalverenigingen in de gemeentes Bladel – Eersel – Bergeijk en Reusel de Mierden (regio de Kempen).

KNVB serviceregio's

De KNVB is er voor de clubs. Verenigingen die behoefte hebben aan ondersteuning kunnen hiervoor terecht bij verschillende adviseurs. De KNVB Ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team Verenigingsadvies in serviceregio 9 van het district Zuid.

VACATURE KNVB-AMBASSADEUR (VRIJWILLIGER) VACATURE KNVB-AMBASSADEUR (VRIJWILLIGER) De KNVB-ambassadeur maakt als vrijwilliger van de KNVB deel uit van het team verenigingsadvies in de serviceregio.

Interesse

Vind jij het leuk om oren en ogen te zijn in de regio en de KNVB te vertegenwoordigen tijdens officiële gelegenheden bij verenigingen? Kijk dan of je past in het profiel en reageer door middel van het toesturen van een motivatie en CV.

Vragen

Reageren of vragen over deze functie? Stuur dan een mail naar de verenigingsadviseur in jouw regio.

Roland Jansen

Verenigingsadviseur

De verenigingsadviseur staat als contactpersoon en sparring partner voor je klaar. Met waardevolle kennis en inzichten over de regio fungeert de verenigingsadviseur tevens als bruggenbouwer en verbinder met andere partijen die een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van jouw vereniging en het voetbal.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen