Tegemoetkoming gebruik Liefkenshoektunnel

KNVB Media
KNVB Media
24 januari, 13:27

KNVB verstrekt een tegemoetkoming in de vervoerskosten van en naar Zeeuws Vlaanderen. - Foto: KNVB Media

Verenigingen die van en naar Zeeuws-Vlaanderen moeten rijden, kunnen ook dit seizoen weer in aanmerking komen voor tegemoetkoming van de tunnelkosten. Dit geldt als gebruik wordt gemaakt van de Westerscheldetunnel. Recent is echter besloten om in het seizoen 2018/’19 ook een tegemoetkoming te verstrekken als gebruik wordt gemaakt van de Liefkenshoektunnel. Deze regeling is als volgt.

Tegemoetkoming gebruik Liefkenshoektunnel

Verenigingen uit Brabant die voor het spelen van wedstrijden naar Zeeuws-Vlaanderen rijden, ontvangen een tegemoetkoming van:

  • € 30,- voor een elftal (5 auto’s x € 6,- retour)
  • € 24,- voor een zestal/achttal (4 auto’s x € 6,- retour)

Verenigingen uit Zeeuws Vlaanderen die voor het spelen van wedstrijden naar Brabant rijden ontvangen een tegemoetkoming van:

  • € 25,- voor een elftal (5 auto’s x € 5,- retour)
  • € 20,- voor een zestal/achttal (4 auto’s x € 5,- retour)

Voor seniorenteams geldt een franchise (een soort van eigen risico) per seizoen van € 180,00 per vereniging. Voor jeugdteams is er geen franchise van toepassing. Als gebruik wordt gemaakt van zowel de Westerscheldetunnel als de Liefkenshoektunnel is slechts één keer sprake van franchise.

Declareren

Op het declaratieformulier Liefkenshoektunnel kunt u per team de datum, het wedstrijdnummer en de wedstrijdgegevens vermelden. Wij adviseren het declaratieformulier Liefkenshoektunnel in twee delen aan te leveren. Graag zien wij voor 15 februari het eerste gedeelte tegemoet en in mei 2019 het tweede gedeelte.

Het declaratieformulier kan via e-mail worden verstuurd naar Lea Heffels via zuid1-competitie-veld@knvb.nl. De einddatum voor het inleveren van het declaratieformulier is 1 juni 2019.

Let op!

De hierboven beschreven tegemoetkoming voor het gebruik van de Liefkenshoektunnel geldt alleen voor het seizoen 2018/’19. De tarieven voor het volgende seizoen worden allemaal herzien. 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven