Vervolg bekerloting A- en B-categorie

KNVB Media
KNVB Media
woensdag, 13:53

De lotingen voor de districtsbeker zijn verricht. - Foto: KNVB Media

De bekerlotingen voor de A-categorie bij JO19, JO17, JO15, JO13 en Vrouwen zijn verricht. De A-categorie gaat verder in de week van 21 en 22 oktober.

Bij de B-categorie zijn er nog veel afgelaste en in te halen bekerwedstrijden uit de groepsfase te spelen. Deze worden ook in de week van 21 en 22 oktober ingehaald. Bij meer dan één afgelaste bekerwedstrijd moet er doordeweeks worden gespeeld.

De vervolgronden worden volgens het knock-out systeem afgewerkt. In de vervolgronden dienen bij een gelijkspel na de reguliere speeltijd direct strafschoppen te worden genomen. Er wordt dus geen verlenging gespeeld.

  •  de strafschoppen dienen om en om te worden genomen;
  • het nemen van strafschoppen zal niet worden voortgezet, zodra een partij een aantal doelpunten heeft behaald, dat door de andere partij niet meer kan worden bereikt;
  • Indien, nadat elke partij vijf strafschoppen heeft genomen en elke partij een gelijk aantal of geen doelpunten heeft behaald, wordt het nemen van strafschoppen voortgezet, totdat, nadat elke partij een gelijk aantal strafschoppen heeft genomen (wat er niet vijf behoeven te zijn) en de ene partij één doelpunt meer heeft behaald dan de andere.

De overzichten worden steeds zo spoedig mogelijk ge-update wanneer er weer wedstrijden zijn gespeeld.

Loting A- categorie Jeugd

Loting beker JO13 A-categorie (Overzichten volgen na groepsfases)

Loting B- categorie Jeugd jongens

Overzichten volgen na groepsfases  

Loting A- categorie Vrouwen

Loting B- categorie Vrouwen

Overzichten volgen na groepsfases  

Loting B- categorie Jeugd meiden

Overzichten volgen na groepsfases  

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven