Aanpassing speelplan nacompetitie district Oost

KNVB Media
KNVB Media
16 mei, 11:30

Speelplan nacompetitie aangepast - Foto: KNVB Media

Zoals eerder al door de KNVB is aangegeven, is aan de verenigingen verzocht om mogelijke wijzigingen in de te verwachten inschrijving binnen de competities voor de categorie A voor het seizoen 2019/’20 uiterlijk 1 mei bij de KNVB te melden.

Naar aanleiding van de ontvangen reacties in situaties als opheffingen, fusies, op te starten samenwerkingen, terugtrekkingen of de overstap van de zondag naar de zaterdag zal in voorkomende gevallen sprake zijn van een aanpassing van het speelplan in de te spelen nacompetities na afloop van het lopende seizoen.

Hieronder staat een document waarin een opsomming is opgenomen van die gevallen waarin sprake zal zijn van een aanpassing in het speelplan (aantal rondes en datum). Er is nog geen overzicht van het te spelen programma omdat er nog te veel opties zijn voor de eindstanden in de verschillende competities. In dat geval zouden we allerlei mitsen en maren moeten benoemen en dat maakt de situatie er voor niemand duidelijker op.

Definitieve programma volgt

Besloten is dus om alleen te benoemen in welke competities sprake zal zijn van een wijziging in het speelplan voor wat betreft het aantal rondes c.q. de wedstrijddata. Het definitieve programma wordt gepubliceerd bij de definitieve uitwerking van de te spelen nacompetities (dus na het slotweekend van de reguliere competities). Feit is dat het voor de deelnemers alleen maar gunstiger kan zijn omdat in voorkomende gevallen wordt gespeeld voor extra plaatsen. Schema's nacompetitie veldHet document met de aanpassing nacompetitie in het district Oost zijn hier te vinden. Besluiten promotie en degradatie veldIn de besluiten promotie en degradatie is de regelgeving te vinden met betrekking tot periodekampioenschappen en eventuele promotie.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven