Bekerfinaleavond zaalvoetbal in Almelo

KNVB Media
KNVB Media
8 april, 12:30

De finaleavond wordt gehouden in Almelo. - Foto: KNVB Media

In samenwerking met Almelo FC wordt op vrijdag 12 april in Topsportcentrum IISPA de bekerfinaleavond zaalvoetbal georganiseerd van district Oost. Teams uit het gehele district komen naar Almelo om voor de bekerwinst in hun categorie te spelen.

De avond start om 19.00 uur met de bekerfinale voor de vrouwen. SC Klarenbeek Vrouwen 1 is de tegenstander van Futsal Apeldoorn Vrouwen 3. Beide teams hebben nog niet eerder tegen elkaar gespeeld dit seizoen. Het belooft een spannende wedstrijd te worden.

SC Bemmel 1 - Epe 1

Om 20.15 uur start de bekerfinale voor de mannen in categorie B tussen SC Bemmel 1 en Epe 1.  SC Bemmel is nog volop in de race voor de dubbel. De ploeg staat momenteel tweede in de 1e klasse 3. Epe 1 staat momenteel zesde in de 1e klasse 1.

De laatste wedstrijd gaat om 21.30 uur van start tussen twee teams uit categorie A. IFC Zwolle 1 is kampioen geworden in de topklasse E en zal volgend seizoen mee mogen strijden in de landelijke 1e divisie. ASVD 1 is als tweede geëindigd in de hoofdklasse F en gaat nog mee in de nacompetitiestrijd voor de topklasse. Maar de twee teams zullen zich deze week ongetwijfeld eerst volop richten op de bekerfinale.

Toegang is gratis

De gehele avond staat onder leiding van een scheidsrechterstrio; de heren Kaya, Siwabessy en Huijbrechtse. Het beloven stuk voor stuk spannende wedstrijden te worden. De toegang is gratis en er is voldoende parkeergelegenheid aan de Stadionlaan te Almelo.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven