Vervolg districtsbeker Oost

KNVB Media
KNVB Media
woensdag, 13:30

Bekijk de uitslagen van de 2e ronde van de strijd om de districtsbeker. - Foto: KNVB Media

De wedstrijden in de 2e ronde van het toernooi om de districtsbeker (standaardelftallen) zijn inmiddels allemaal gespeeld.

Op dinsdag 13 november werd via loting ook geloot voor een te spelen tussenronde die ook nog dit kalenderjaar zal worden vastgesteld. De wedstrijden in deze tussenronde zijn vastgesteld in de periode van 18 tot en met 23 december.

In onderstaand document zijn de uitslagen van de 2e ronde opgenomen en is ook een overzicht opgenomen van het programma voor de tussenronde. Ook is aanvullende informatie opgenomen over de mogelijkheden een bekerwedstrijd eventueel te verplaatsen. Let op de  bepalingen in het bekerbesluit voor deze bekercompetitie. Met name wordt de nadruk gelegd op artikel 4 (wedstrijdprogramma) en artikel 7 (strafschoppenserie). Zodra duidelijk wanneer en waar de loting van de volgende ronde(s) in de districtsbeker zal plaatsvinden, zal dit bekend worden gemaakt via de website van de KNVB Oost.

 

Voor het vervolg van de districtsbekercompetitie is het weekend van 23/24 februari 2019 het beoogde speelweekend voor de wedstrijden in de 1/16-finales (laatste 32). De wedstrijden voor de 1/8-finales staan vervolgens op de kalender voor zaterdag 2 maart 2019 (Carnavalszaterdag).

Vrouwen

De wedstrijden worden vastgesteld in de periode van 15 tot en met 23 december 2018. De kwartfinale staat gepland voor 23 en 24 februari.

In beide rondes geldt dat de verenigingen de gelegenheid hebben om de wedstrijd in onderling overleg te verplaatsen naar de voorafgaande midweek. Indien een team in het genoemde weekend al competitieverplichtingen heeft, dan wordt de betreffende bekerwedstrijd door de KNVB vastgesteld in genoemde midweek. Wijzigingen graag melden bij de afdaling competitie.

Mochten de wedstrijden uitdraaien op een strafschoppenserie dient deze genomen te worden op de ABBA-manier zoals deze vermeld staat in het bekerbesluit.

Bekerbesluiten seizoen 2018/'19

Competitie district Oost

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven