Vervolg districtsbeker Oost

KNVB Media
KNVB Media
15 januari, 16:00

De loting voor de 4e en 5e ronde heeft plaatsgevonden - Foto: KNVB Media

Op vrijdag 21 december is voorafgaande aan de wedstrijd FC Twente – NEC in de Keuken Kampioen Divisie geloot voor de 4e en 5e ronde van de districtsbekercompetitie van de KNVB Oost.

In onderstaand document is het resultaat van die loting terug te lezen. Tevens is aanvullende informatie opgenomen over de mogelijkheden een bekerwedstrijd eventueel te verplaatsen. Let op de bepalingen in het bekerbesluit voor deze bekercompetitie. Met name wordt de nadruk gelegd op artikel 4 (wedstrijdprogramma) en artikel 7 (strafschoppenserie).

De wedstrijden voor de 4e ronde van de districtsbekercompetitie zullen worden geplaatst in de periode van 12 t/m 24 februari 2019. Bekerwedstrijden worden midweeks geplaatst indien één van beide teams in het laatste weekend van februari in actie komt voor de reguliere competitie. De KNVB zal deze wedstrijden plaatsen in eerste aanzet in de midweek voorafgaande aan dat laatste weekend van februari maar eventueel bestaat de kans dat de wedstrijd ook in de midweek van 12-14 februari wordt geplaatst. De wedstrijden voor de 1/8-finales staan vervolgens op de kalender voor het weekend van 2/3 maart 2019 (Carnavalsweekend). Ook hier geldt dat bekerwedstrijden naar de midweek worden verplaatst (in dit geval aansluitend aan genoemd weekend) indien één van beide in dit weekend in actie komt voor de reguliere competitie.

Vrouwen

De wedstrijd De Tukkers VR1 - NSVV FC Kunde VR1 staat gepland voor 27 januari 2019. De kwartfinale staat gepland voor 23/24 februari.

In beide rondes geldt dat de verenigingen de gelegenheid hebben om de wedstrijd in onderling overleg te verplaatsen naar de voorafgaande midweek. Indien een team in het genoemde weekend al competitieverplichtingen heeft, dan wordt de betreffende bekerwedstrijd door de KNVB vastgesteld in genoemde midweek. Wijzigingen graag melden bij de afdaling competitie.

Mochten de wedstrijden uitdraaien op een strafschoppenserie dient deze genomen te worden op de ABBA-manier zoals deze vermeld staat in het bekerbesluit.

Bekerbesluiten seizoen 2018/'19

Competitie district Oost

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven