Vervolg districtsbekercompetitie

KNVB Media
KNVB Media
9 oktober, 14:30

De loting van de 1e ronde is bekend - Foto: KNVB Media

Los van enkele afgelaste en gestaakte wedstrijden zijn in de afgelopen weken de meeste beslissingen gevallen in de poulefase van de districtsbekercompetities. In het overzicht zijn de eerste knock-outwedstrijden terug te vinden.

De wedstrijden voor het standaardelftallen worden geplaatst in de periode van 6 tot en met 11 november. Wanneer er voor één van de beide partijen een competitiewedstrijd staat gepland of alsnog wordt vastgesteld voor het weekend van 10 en 11 november, zal de bekerwedstrijd worden verplaatst naar midweeks voorafgaande aan het genoemde weekend.

Verenigingen kunnen in onderling overleg de wedstrijd verplaatsen, waarbij geldt dat de wedstrijd alleen mag worden verplaatst naar een eerdere datum. De wedstrijd moet uiterlijk zondag 11 november 2018 zijn gespeeld.

Reserve-elftallen cat. A, cat. B, vrouwen en jeugd

De wedstrijden in de andere categorieën worden in eerste instantie ingepland voor het weekend 20 en 21 oktober. Mocht dit niet mogelijk zijn door competitieverplichtingen worden de wedstrijden midweeks vastgesteld.

Competitie district Oost

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven