Definitieve indeling en nummering competitie bekend

KNVB Media
KNVB Media
17 augustus, 11:00

Definitieve indeling en nummering voor seizoen 2018/'19 is bekend. - Foto: KNVB Media

Na het publiceren van de concept-indeling voor de categorie B is een aantal verzoeken en wensen binnengekomen. Getracht is om deze verzoeken/wensen zo veel als mogelijk te honoreren. Gelukkig hebben we heel veel verzoeken kunnen honoreren, maar konden we helaas (nog) niet aan alle wensen tegemoetkomen. Dit kan meerdere redenen hebben:

  • Herindeling nadelig voor andere teams
  • Geen mogelijkheden in de andere klasse/poule
  • In de poule zijn van meerdere teams dezelfde wens gekomen
  • Eigen poule komt op minder dan 11 teams
  • Team is vorig seizoen kampioen geworden
  • Gemiddelde leeftijd komt niet overeen (senioren mannen)

Als gevolg van toegepaste wijzigingen bestaat de kans dat er in deze definitieve competitie-indelingen wijzigingen zijn aangebracht ten opzichte van de eerdere publicatie. 

Een overzicht van de toegekende speelnummers is te vinden in Sportlink Club en is zichtbaar op voetbal.nl (incl. de app). Op grond van de toegekende speelnummers kan een Excel-document gevuld worden zodat per team een seizoenoverzicht samengesteld kan worden.

Als gevolg van jubilea, beschikbaarheid van accommodaties of speelvelden kan het mogelijk zijn dat moet worden afgeweken van het programma of de voorkeursaanvangstijd van de betreffende thuisspelende elftallen. Dit zal dan in het definitieve programma afwijken van de uitkomsten in het Excel-overzicht.

In sommige gevallen is het complete jaarprogramma al aangemaakt en is deze dus terug te vinden via genoemde kanalen. Voor de overige categorieën (met name voor het zaterdagvoetbal) zijn vooreerst twee speelweken zichtbaar en zullen de wedstrijden vanaf oktober op een later moment beschikbaar komen. Als gevolg van technische problemen is het niet mogelijk gebleken alle te spelen wedstrijden al op datum te zetten en kan het zijn dat de voorlopige aanvangstijden in die weekprogramma’s die wel beschikbaar zijn (september) afwijken van de voorkeursaanvangstijden. De thuisspelende vereniging kan dit zelf aanpassen via de accommodatiebezetting in Sportlink Club en hoeft hiervan dus geen melding te maken bij de afd. Competitie van de KNVB.

Invulschema beschikbaarKlik hier voor het invullen van het Excel-document

Competitie district Oost

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven