Nacompetitieschema's district Oost

KNVB Media
KNVB Media
18 mei, 13:30

De nacompetities starten binnenkort - Foto: KNVB Media

De komende weken zullen in veel competities de laatste wedstrijden weer beslissend worden. En natuurlijk ook heel spannend.

In de A-categorie competities, waar wordt gespeeld met een promotie/degradatie regeling, zal dit niet anders zijn. In de meeste A-categorie competities worden straks ook weer nacompetities gespeeld. Een extra kans om te promoveren of om degradatie te voorkomen. 

Hieronder staat voor alle junioren-, senioren- en vrouwencompetities in Oost, waar met nacompetities wordt gespeeld, het speelschema vermeld.

Aanpassingen

Let er hierbij op dat dit in voorkomende gevallen een wijziging kan zijn ten opzichte van de eerdere publicatie. De reden van die aanpassingen is het gevolg van berichten van verenigingen waarin zij melden volgend seizoen niet meer te zullen uitkomen op een bepaald niveau dan wel helemaal verdwijnen.

De wedstrijden in de nacompetities voor de verschillende klassen zijn geplaatst op de in het schema genoemde data waarbij in alle gevallen het eerstgenoemde elftal een thuiswedstrijd heeft.

Zodra de schema’s bekend zijn, zullen deze periodiek worden ververst in dit nieuwsbericht.

Regelingen promotie-/degradatie seizoen 2017/'18Bekijk alle informatie

Competitie district Oost

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

 


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven