Bekerfinale-avond zaalvoetbal op vrijdag 20 april

KNVB Media
KNVB Media
17 april, 11:30

De finale van de oostelijke districtsbeker zaalvoetbal vindt plaats op 20 april. - Foto: KNVB Media

De finale van de oostelijke districtsbeker zaalvoetbal vindt op vrijdag 20 april plaats in Sporthal De Pauw in Klarenbeek. Sc Klarenbeek, MFC Klarenbeek en het KNVB steunpunt Zwolle organiseren deze avond.

Om 19.00 uur wordt gestart met de bekerfinale in de categorie B. De twee teams die zijn overgebleven uit de eerste, tweede, derde en vierde klasse bij de mannen strijden dan om de districtsbeker. Het eerste team in de finale is de koploper van de 1e klasse 4, Fc Sedap 1. Ze nemen het op tegen de nummer vijf van de tweede klasse 02 Dovos 1. De vraag is hoe groot het krachtverschil is tussen de eerste en tweede klasse. Wordt het een walk-over of gaan de Didammers de Heerdenaren verrassen?

Vrouwen

Om 20.15 uur start de vrouwenbekerfinale. De reserves van PFC/ Pro Sport centrum en Exstudiantes Zwolle nemen het dan tegen elkaar op. Exstudiantes Zwolle kan hun eerste team opvolgen als bekerwinnaar, terwijl PFC/ Pro Sport centrum voor het laatst onder deze naam een prijs kan pakken. Volgend seizoen komt de ploeg uit onder de naam Futsal Apeldoorn. Vooraf kun je niet spreken van een favoriet, ze staan in de hoofdklasse op plek vijf en zes.

De laatste wedstrijd van de avond gaat tussen zvv Twente uit Enschede en Excelsior ’31 uit Rijssen. De huidige nummer drie en vier van de topklasse trappen om 21.30 uur af. Voor zvv Twente kan het een mooie afsluiting zijn van het seizoen, terwijl voor Excelsior’31 de nacompetitie volgt.

Adres

Het Multifunctionele Centrum Klarenbeek, met Sporthal de Pauw, is een plaats waar Klarenbekers en mensen van buiten het dorp elkaar kunnen ontmoeten, waar je een praatje maakt, waar je samen actief bent en waar het gezellig is. Het is een modern multifunctioneel centrum waar muziek, onderwijs, cultuur, sport en bewegen bij elkaar komen. Het adres is Bosweg 14 in Klarenbeek. De toegang is gratis.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven