Vacature JPN-scout Oost

KNVB Media
KNVB Media
13 maart, 15:39

Vacature JPN-scout in Oost - Foto: KNVB Media

De KNVB is op zoek naar een scout voor het Jeugdplan Nederland jongens en meisjes in Opleidingsgebied Oost; regio Arnhem/Nijmegen.

Wat is het Jeugdplan Nederland?

Het Jeugdplan Nederland staat voor het optimaal ontwikkelen en het bieden van een platform waarbij talenten met en tegen talenten spelen. Vanaf 10-jarige leeftijd worden er JPN-teams samengesteld die bestaan uit de meest talentvolle spelers uit een omgeving. Tot en met de leeftijd van 16 jaar worden deze spelers in de verschillende omgevingen gescout en vervolgens ontwikkelt in talentontwikkelingsactiviteiten.

Wie is de JPN-scout?

De JPN-scout draagt zorg voor het herkennen, beoordelen, in kaart brengen en registreren van talentvolle spelers in de omgeving waarin de betreffende scout werkzaam is. De scout bouwt een goed contact op met de clubs die hij bezoekt. Op deze wijze ontwikkelt hij een netwerk waarmee hij "kind aan huis" wordt en dus een enorm netwerk opbouwt met voetbalverenigingen. De scout informeert de scoutingscoördinator over de bevindingen en zorgt voor een totaaloverzicht in talenten die al voor het JPN uitkomen en talenten die nog in de omgeving spelen.

Interesse? Kijk hieronder naar de volledige vacature.

Vacature JPN-scout OostKlik hier voor meer informatie.

Talent Performance Coaches Oost

 


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven