Conceptindelingen voorjaarsreeks jeugd

KNVB Media
KNVB Media
22 december, 15:30

Kijk vanaf 23 december in Sportlink Club en op Voetbal.nl. - Foto: KNVB Media

De alfabetische (concept-)indeling voor de jeugd is uiterlijk 23 december zichtbaar in Sportlink Club en op Voetbal.nl.

Omdat er nog geen sprake is van een definitieve indeling, kan aan deze indeling geen wedstrijdprogramma worden gekoppeld. Er is zoveel mogelijk geprobeerd om aan alle wensen te voldoen maar helaas is dat niet in alle gevallen gelukt. 

Ook is zoveel mogelijk rekening gehouden met de standen van het najaar. Enkele verzoeken/nieuwe aanmeldingen die na 2 december zijn binnengekomen en nog niet zijn verwerkt, worden vanaf 8 januari opnieuw meegenomen voor de definitieve indeling. De verenigingen kunnen per mail, via de wedstrijdsecretaris, tot en met 5 januari reageren op deze indeling.

Beoordelen

De medewerk(st)ers van de afdeling competitie veldvoetbal beoordelen de op- en/of aanmerkingen en stellen op grond hiervan een definitieve competitie-indeling vast. Op- en/of aanmerkingen die na 5 januari worden gemeld, worden niet meer in behandeling genomen.

De definitieve indeling en de nummering volgt uiterlijk 26 januari 2018. De eerste speelronde staat gepland voor 17 februari 2018.

Competitie district Oost

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven