Update vervolg bekercompetitie jeugdvoetbal district Noord

KNVB Media
KNVB Media
30 november, 14:30

Voor 1 januari 2019 moeten alle duels in deze ronde van de KNVB Beker zijn gespeeld. - Foto: KNVB Media

In de afgelopen periode is of wordt er in de verschillende categorieën een aantal (tussenronde) knock-outwedstrijden gespeeld voor de KNVB Beker. De wedstrijden zijn gepland in de periode tot en met 15 december 2018.

Voor een aantal categorieën is er een tussenronde gepland. In overleg met de tegenstander is het mogelijk om wedstrijden uit de tussenronde naar voren te halen. Verplaatsen is toegestaan, mits de bekerwedstrijd uiterlijk 1 januari 2019 is gespeeld. De wedstrijden zijn terug te vinden in Sportlink Club en op Voetbal.nl.

Loting

De loting voor het vervolg van de bekercompetitie vindt plaats in de loop van januari 2019. Voor overige informatie over het vervolg van de verschillende categorieën, zie onderstaande bijlage(n).

Bij wedstrijden in de knock-outrronde, die in een gelijkspel eindigen, wordt de winnaar bepaald door het nemen van een strafschoppen direct na afloop van de reguliere speeltijd. Nieuw dit seizoen is dat de strafschoppenserie genomen moet worden volgens het ABBA-systeem.

Bekerbesluiten 2018/'19Klik hier voor meer informatie over de bekersbesluiten seizoen 2018/'19

Competitie district Noord

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven