Vervolg districtsbeker Noord

KNVB Media
KNVB Media
woensdag, 13:30

Bekijk de uitslagen van de 2e ronde van de strijd om de districtsbeker. - Foto: KNVB Media

De wedstrijden in de 2e ronde van het toernooi om de districtsbeker (standaardelftallen) zijn inmiddels allemaal gespeeld.

Op dinsdag 13 november werd via loting ook geloot voor een te spelen tussenronde die ook nog dit kalenderjaar zal worden vastgesteld. De wedstrijden in deze tussenronde zijn vastgesteld in de periode van 18 tot en met 23 december.

In onderstaand document zijn de uitslagen van de 2e ronde opgenomen en is ook een overzicht opgenomen van het programma voor de tussenronde. Ook is aanvullende informatie opgenomen over de mogelijkheden een bekerwedstrijd eventueel te verplaatsen. Let op de bepalingen in het bekerbesluit voor deze bekercompetitie. Met name wordt de nadruk gelegd op artikel 4 (wedstrijdprogramma) en artikel 7 (strafschoppenserie). Zodra duidelijk wanneer en waar de loting van de volgende ronde(s) in de districtsbeker zal plaatsvinden, zal dit bekend worden gemaakt via de website van de KNVB Noord.

 

Voor het vervolg van de districtsbekercompetitie is het weekend van 23/24 februari 2019 het beoogde speelweekend voor de wedstrijden in de 1/16-finales (laatste 32). De wedstrijden voor de 1/8-finales staan vervolgens op de kalender voor het weekend van 2/3 maart 2019 (Carnavalsweekend).

Reserve-elftallen cat. A, cat. B, vrouwen en jeugd

In de periode van 20 oktober t/m 13 november zijn ook voor deze groepen de nodige wedstrijden gespeeld in de 1e KO ronde. Eveneens op 13 november 2018 heeft voor deze groepen de loting plaatsgevonden voor de 2e ronde. Bij de vrouwen is ook direct geloot voor de kwartfinales. De wedstrijden in de 2e KO-ronde worden vastgesteld in de periode van 15 t/m 23 december 2018. De de aanvullende informatie staat vermeld in onderstaande documenten.

Het programma is binnenkort terug te vinden via voetbal.nl en Sportlink Club.

Bekerbesluiten seizoen 2018/'19

 

Competitie district Noord

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven