Vervolg districtsbeker Noord

KNVB Media
KNVB Media
5 februari, 13:30

Bekijk de loting van de volgende rondes van de strijd om de districtsbeker. - Foto: KNVB Media

De wedstrijden in de 3e ronde van het toernooi om de districtsbeker (standaardelftallen) zijn inmiddels allemaal gespeeld.

Op dinsdag 18 december is na afloop van de gespeelde bekerwedstrijd sc Genemuiden – HZVV geloot voor de 4e en 5e ronde van de districtsbekercompetitie van de KNVB Noord. In onderstaand document is het resultaat van die loting terug te lezen. Tevens is aanvullende informatie opgenomen over de mogelijkheden een bekerwedstrijd eventueel te verplaatsen. Let op de bepalingen in het bekerbesluit voor deze bekercompetitie. Met name wordt de nadruk gelegd op artikel 4 (wedstrijdprogramma) en artikel 7 (strafschoppenserie).

De wedstrijden voor de 4e ronde van de districtsbekercompetitie zullen worden geplaatst in de periode van 19 t/m 24 februari 2019. Zoals in de info is aangegeven zullen bekerwedstijden midweeks worden geplaatst indien één van beide teams in het laatste weekend van februari in actie komt voor de reguliere competitie. De wedstrijden voor de 1/8-finales staan vervolgens op de kalender voor het weekend van 2/3 maart 2019 (Carnavalsweekend). Ook hier geldt dat bekerwedstrijden naar de midweek worden verplaatst (in dit geval aansluitend aan genoemd weekend) indien één van beide in dit weekend in actie komt voor de reguliere competitie.

Reserve-elftallen cat. A, cat. B, vrouwen en jeugd

In het weekend van 23/24 februari jl. zijn er weer de nodige bekerwedstrijden van de senioren cat. B afgelast. Deze zijn inmiddels weer vastgesteld. Bijgaand een update.

Het programma is binnenkort terug te vinden via voetbal.nl en Sportlink Club.

Bekerbesluiten seizoen 2018/'19

 

Competitie district Noord

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven