Bekerfinale-avond zaalvoetbal op vrijdag 20 april

KNVB Media
KNVB Media
dinsdag, 11:30

Op 20 april is de finale van de noordelijke districtsbeker zaalvoetbal. - Foto: KNVB Media

De finale van de noordelijke districtsbeker zaalvoetbal vindt plaats op vrijdag 20 april in Sporthal het Activum in Hoogeveen. VV Hoogeveen en de KNVB steunpunt Zwolle organiseren deze avond.

Om 19.30 uur wordt gestart met de bekerfinale in de categorie B. De twee teams die zijn overgebleven uit de tweede, derde en vierde klasse bij de mannen strijden dan om de districtsbeker. Het eerste team in de finale is de koploper van de tweede klasse 3, Futsal Frisia. Zij nemen het op tegen een andere koploper, maar dan van de derde klasse 05 DWS Oosterpoort 2. De vraag is hoe groot het krachtverschil is tussen de tweede en derde klasse. Wordt het een walk-over? Of gaan de Groningers de Friezen verrassen?

Hoofdklasse

Vervolgens neemt het reserveteam van de Groninger studenten, Drs Vijfje, het in de finale van de categorie A op tegen het eerste team van de gastvereniging uit Drenthe. In deze categorie strijden teams uit de Top, hoofd- en eerste klasse tegen elkaar. Het wordt sowieso een verrassende winnaar, omdat zowel Hoogeveen als Drs Vijfje 2 uitkomen in de Hoofdklasse.

Voor Hoogeveen zou het geweldig zijn om in hun thuishal de dubbel te winnen, aangezien ze al kampioen zijn. Terwijl het voor Drs Vijfje een kers op de taart van hun jubileumjaar is. Zij bestaan in 2018 15 jaar. De wedstrijd start om 21.00 uur.

Adres

Het nieuwe sporthart van Hoogeveen, Het Activum, ligt letterlijk in het hart van de campus onderwijs en sport in het Bentinckspark. Het volledige adres is Sportveldenweg 2, 7902 NX Hoogeveen. De topsporthal telt 1.100 vaste tribuneplaatsen, dus er is plek genoeg. De toegang is gratis.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven