Vervolg districtsbeker mannen categorie A

KNVB Media
KNVB Media
13 april, 14:00

Het vervolg van de districtsbekercompetitie is bekend. - Foto: KNVB Media

Op dinsdag 13 maart jl. is in het clubhuis van VC Trynwalden de loting verricht voor zowel de kwart- en halve finale van de districtsbeker voor de standaardteams. Inmiddels zijn alle wedstrijden voor de kwartfinale gespeeld en zijn de wedstrijden voor de halve finales vastgesteld.

Verenigingen kunnen in onderling overleg afspraken maken voor het verplaatsen van een te spelen bekerwedstrijd waarbij een uiterste speeldatum geldt van zondag 29 april 2018. Een wijziging van het programma, in onderling overleg afgesproken, graag mailen naar de afdeling competitie veld. Verder zijn de bepalingen opgenomen in het bekerreglement voor de districtsbekercompetitie van toepassing. Mocht er sprake zijn van een afgelasting als gevolg van weersomstandigheden en/of de terreingesteldheid, dan zal de KNVB een nieuwe datum vaststellen tenzij beide clubs onderling hiervoor al afspraken hebben gemaakt.

Reserve-elftallen 

Daarnaast is inmiddels ook een loting verricht voor de halve finales voor de reserve-elftallen categorie A.

Verenigingen kunnen in onderling overleg afspraken maken voor het verplaatsen van een te spelen bekerwedstrijd waarbij een uiterste speeldatum geldt van zondag 6 mei 2018. Een wijziging van het programma, in onderling overleg afgesproken, graag mailen naar de afdeling competitie veld. Verder zijn de bepalingen opgenomen in het bekerreglement voor de districtsbekercompetitie van toepassing.

Competitie district Noord

Voor vragen over de reguliere competitie kunnen verenigingen een mail sturen. De medewerker competitie beantwoordt de vraag zo spoedig mogelijk.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven