Inschrijving Kerstzaalvoetbal voor de jeugd 2017/'18 geopend

KNVB Media
KNVB Media
29 september, 15:00

De inschrijving voor het Kerstzaalvoetbaltoernooi is geopend. - Foto: KNVB Media

De inschrijving voor het Kerstzaalvoetbaltoernooi is geopend. Verenigingen kunnen vanaf nu hun teams opgeven voor dit jaarlijkse jeugdtoernooi.

Tijdens de kerstvakantie wordt ook dit jaar weer een zaalvoetbaltoernooi georganiseerd voor de jeugd. De poulewedstrijden vinden plaats in de periode woensdag 27 december t/m 30 december 2017 en van dinsdag 2 januari 2018 t/m donderdag 4 januari 2018. De finaledag is op zaterdag 6 januari 2018 in Franeker.

Categorieën

Teams uit de volgende categorieën kunnen zich opgeven:
 

  • MO19, MO17 en MO15-teams
  • JO19, JO17 en JO15-teams
  • JO13-teams die spelen in de 3e divisie, hoofdklasse of 1e klasse

Andere teams kunnen zich inschrijven voor de jeugdzaalvoetbalcompetitie.

De teams worden in verschillende poules ingedeeld, verdeeld over diverse rayons, rekening houdende met de reisafstanden. Wanneer voor een bepaalde categorie minder teams worden opgegeven, kunnen de reisafstanden groter worden of categorieën samen worden gevoegd. Sommige toernooien worden op één dag afgewerkt, terwijl voor andere teams de finalewedstrijden op een andere dag worden gespeeld. Dit is afhankelijk van het aantal teams per rayon. De winnaars van de verschillende rayons gaan door naar de finaledag.

Inschrijven

Teams kunnen zich tot 13 oktober 2017 aanmelden. 

inschrijven teams

De planning van het Kerstzaalvoetbaltoernooi zal rond 1 december gereed zijn. Dat is dan inclusief programma en programmaboekjes. Verenigingen moeten rekening houden met het leveren van vrijwilligers voor de algehele leiding of bij het fluiten van wedstrijden. De kosten van het Kerstzaalvoetbaltoernooi worden achteraf omgeslagen over de deelnemende teams.

Elte Hofman

Projectmedewerker zaalvoetbal

 

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven