Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Voorbereidingen voorjaarsreeks in volle gang

KNVB Media
KNVB Media
12 november 2019, 9:00

Net als afgelopen jaren worden de teams binnenkort weer opnieuw ingedeeld voor de voorjaarsreeks. - Foto: KNVB Media

De eerste helft van het seizoen 2019/’20 zit er bijna op. Dit betekent dat de tijd is aangebroken om de wijzigingen voor de voorjaarsreeks door te geven.

Net als afgelopen jaren worden de teams binnenkort weer opnieuw ingedeeld voor de voorjaarsreeks. De basis van de herindeling is gebaseerd op de standen van begin december 2019. Bij het indelen van de voorjaarsreeks gaan wij er in eerste instantie vanuit dat de teams die uitkomen in de najaarsreeks ook weer meedoen aan de voorjaarsreeks. Teams die zich gedurende de najaarsreeks hebben teruggetrokken, worden vanzelfsprekend niet meer ingedeeld. 

Wanneer teams nog wedstrijden uit de najaarsreeks willen spelen die niet meer door de KNVB ingepland kunnen worden, is het uiteraard toegestaan om onderling een datum af te spreken om de wedstrijd alsnog te spelen. Dit is mogelijk tot uiterlijk 25 januari 2020. Als de thuisspelende vereniging dit via de wedstrijdsecretaris aan de KNVB doorgeeft, wordt de wedstrijd alsnog ingepland. De uitslagen worden niet meer meegenomen voor het herindelen van de teams, maar wel voor de eindstand van de najaarscompetitie.


  • Tags:

Alles voor trainers

Opleidingen van beginners tot het betaald voetbal

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen