Geef een samenwerking tussen clubs op tijd op

KNVB Media
KNVB Media
27 juli, 11:00

Samenwerkingsovereenkomst moeten voor 7 augustus worden ingestuurd. - Foto: KNVB Media

Het kan voorkomen dat een vereniging net niet genoeg spelers heeft om een team compleet te maken. Een goede reden om eens te kijken naar mogelijke samenwerkingsvormen met een vereniging in de buurt.

Bij een samenwerking op dit gebied blijven de leden lid van de eigen vereniging, maar kunnen ze een seizoen lang uitkomen voor een ander team. Via een collectief verleende dispensatie worden de spelers speelgerechtigd gemaakt voor de samenwerking.

Formulier indienen

Er zijn op dit moment meerdere samenwerkende teams aangemeld bij de KNVB en er druppelen nog steeds formulieren binnen. In verband met de competitie-indelingen worden de verenigingen, die van plan zijn om in seizoen 2017/'18 samen te werken, verzocht voor 7 augustus het formulier op te sturen.

Vanaf 7 augustus verwerken de competitieleiders de wijzigingen. Eventuele terugtrekkingen of extra teams kunnen dan direct meegenomen worden. Dit zorgt er weer voor dat de competitie zo optimaal mogelijk wordt ingedeeld.  

Klik op onderstaande link voor alle informatie over samenwerken. Of neem contact op met de verenigingsadviseur in de regio.

SamenwerkenKlik hier voor meer informatie

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven