Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Meld je aan voor het webinar over de gezonde sportomgeving

KNVB Media
KNVB Media
7 december 2021, 15:03

Om handvatten te geven hoe je een gezondere sportomgeving kunt creëren binnen jouw vereniging organiseren we op 13 december een inspiratiesessie. - Foto: KNVB Media

Hoewel de kantines vanwege de huidige coronamaatregelen momenteel niet drukbezocht zijn en veel wedstrijden geen doorgang vinden, kan dit juist een goed moment zijn om te bepalen welke gezondere koers jullie als vereniging met de leden gaan varen. Ook omdat corona in direct verband wordt gebracht met leefstijl-gerelateerde onderwerpen is een gezonde sportomgeving momenteel actueler dan ooit. In een online inspiratiesessie van NOC*NSF en de KNVB in samenwerking met JOGG-Teamfit geven we op maandag 13 december handvatten hoe je een gezondere sportomgeving kunt creëren binnen jouw vereniging.

Tijdens het webinar delen we de kennis die we al opgedaan hebben bij andere sportverenigingen en willen we je inspireren om aan de slag te aan met:

  • de sportomgeving rookvrij maken en/of,
  • een verantwoord alcoholbeleid opstellen en/of,
  • het assortiment van drinken en eten in de kantine gezonder maken.

Voor wie?

Deze inspiratiesessie is voor iedereen binnen je vereniging die interesse heeft in het thema ‘gezondere sportomgeving’, maar vooral kantinebeheerders, barvrijwilligers en bestuursleden willen we vragen om aan te sluiten. Hoe meer mensen er geïnformeerd zijn over de stappen die gezet kunnen worden, hoe groter de kans dat er draagvlak ontstaat om samen aan de slag te gaan.

Meld je aan Meld je aan Schrijf je hier in voor het webinar over een gezondere sportomgeving.

Gezonde sportkantine Gezonde sportkantine Bekijk alvast meer informatie over hoe KNVB clubs om stap voor stap helpt gezonde alternatieven aan te bieden in de sportkantine.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen