Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Amateurvoetballoterij: koop een lot en steun jouw club

KNVB Media
KNVB Media
8 juli, 14:22

De Amateurvoetballoterij loopt tot en met zondag 11 juli. - Foto: KNVB Media

Afgelopen zaterdag 12 juni is de Amateurvoetballoterij gestart. Vanaf zaterdag t/m zondag 11 juli worden er door verenigingen loten verkocht, waarmee leden, vrijwilligers, ouders, sponsoren, supporters en andere betrokkenen de vereniging steunen op financieel gebied.

De KNVB faciliteert deze loterij met als doel verenigingen te ondersteunen met het genereren van financiële middelen, samen met Lotify en met steun van de Nederlands Loterij. Deelname aan de loterij is gratis voor alle veld- en zaalvoetbalverenigingen in Nederland.

Deelnemende verenigingen

Alle veld- en zaalvoetbalverenigingen zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de loterij. Intussen hebben zo’n 200 verenigingen hun eigen actiepagina aangemaakt, waarmee zij ook de loterij communiceren naar hun achterban. Op deze pagina kunnen leden, ouders, vrijwilligers, sponsoren, familieleden en andere betrokkenen van de vereniging loten kopen. Een lot kost € 2,50 en € 2,00 daarvan gaat rechtstreeks naar de vereniging. Op deze unieke actiepagina kan de lotkoper ook aangegeven voor welk specifiek team hij of zij de loten wil kopen.

Koop nu een lot en steun jouw club!

Deelname aan de loterij is heel simpel, je koopt een digitaal lot op www.amateurvoetballoterij.nl geeft aan welke vereniging je wil steunen en je maakt ook nog eens kans op mooie prijzen! Er zijn prijzen te winnen vanuit de KNVB en de vereniging kunnen ook eigen prijzen toevoegen, wat lokale betrokkenheid en succes ten goede komt.

amateurvoetballoterij amateurvoetballoterij Lees alles over de amateurvoetballoterij.

Nog meedoen als vereniging?

De looptijd van de loterij is t/m zondag 11 juli. Een lotkoper kan altijd zijn of haar favoriete vereniging kiezen en daarmee de vereniging steunen. Als vereniging alsnog hun eigen actiepagina willen samenstellen, dan kan dit uiteraard nog.  Op 1 juni heeft iedere vereniging een (tweede) mailing ontvangen met daarin een link naar de specifieke actiepagina van de vereniging. Heb je deze mail niet ontvangen? Stuur dan een mail naar onderstaand mailadres:

Amateurvoetballoterij

 

Meer weten over de amateurvoetballoterij? Meer weten over de amateurvoetballoterij? Hier vind je meer informatie over de amateurvoetballoterij.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen