Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Organiseer een voetbaltoernooi in twee minuten

KNVB Media
KNVB Media
19 maart, 14:05

Om de organisatie van onderlinge wedstrijden zo eenvoudig mogelijk te maken introduceert de KNVB Voetlab. - Foto: KNVB Media

De huidige coronamaatregelen maken het voor de doelgroep tot 27 jaar mogelijk om onderling wedstrijden tegen elkaar te spelen. Om de organisatie hiervan zo eenvoudig mogelijk te maken voor clubs, introduceert de KNVB: Voetlab.

Voetlab.com Voetlab.com Ga naar Voetlab.com en organiseer supersnel je eigen toernooi.

Met Voetlab hoef je nooit meer toernooischema's op te stellen. Of deelnemers te administreren. En de standenregistratie tijdens het toernooi? Zit er ook in. Minimaal werk met maximaal voetbalplezier dus. Begin nu en binnen twee minuten heb je je eerste WhatsApp Toernooi georganiseerd (voor spelers vanaf 13 jaar). 

Magie op zakformaat

Toernooischema's opstellen... niet meer nodig! Bepaal de totale speeltijd van het toernooi, geef het aantal veldjes op dat je tot je beschikking hebt. En... je hebt je toernooi aangemaakt! Deel het toernooi via WhatsApp, e-mail of rooksignaal en deelnemers kunnen zich direct inschrijven.

Voetlab berekent op basis van het aantal velden en de speeltijd, hoeveel teams mee kunnen doen. Wil je op de hoogte blijven van de inschrijvingen? Geven we dat aan je door!

Aan de slag!

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen