Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Terugkijken digitale inspiratiesessie: 'Naar een krachtig bestuursteam'

KNVB Media
KNVB Media
19 januari, 15:53

Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, was speciale gast tijdens de digitale inspiratiesessie. - Foto: KNVB Media

Maandagavond 18 januari organiseerde de KNVB voor bestuurders uit het amateurvoetbal de digitale inspiratiesessie ‘Naar een krachtig bestuursteam’. Speciale gast was Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV. Hij nam de kijkers mee in een verhaal waarin hij stilstond bij de ervaringen die hij had opgedaan in diverse (sport)bestuursfuncties en de lessen die je daaruit kunt trekken als bestuursteam.

De inspiratiesessie werd georganiseerd in het kader van het traject ‘bestuurscoaching’ dat is opgezet door de KNVB. Binnen dit traject wordt het bestuursteam van amateurverenigingen gestimuleerd zich te ontwikkelen als team. De volledige inspiratiesessie is hieronder terug te kijken. Digitale inspiratiesessie Digitale inspiratiesessie Bekijk de volledige sessie terug. Presentatie Presentatie Bekijk de presentatie.

Meer informatie over bestuurscoaching

Ben je geïnteresseerd in meer informatie over bestuurscoaching? Mail dan naar onderstaand emailadres of neem contact op met de verenigingsadviseur uit jouw regio.

KNVB Bestuurscoaching

Bestuurscoaching Bestuurscoaching Kijk hier voor meer informatie over KNVB Bestuurscoaching. Verenigingsondersteuning Verenigingsondersteuning Iedere regio heeft haar eigen adviseurs die jouw vereniging kunnen helpen. Zoek hier naar jouw verenigingsadviseur.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen