Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Speciale boodschap van bondscoach Frank de Boer voor alle vrijwilligers

KNVB Media
KNVB Media
18 december, 17:00

Ook bondscoach Frank de Boer weet: een amateurclub kan niet zonder vrijwilligers. - Foto: KNVB Media

We hebben met z’n allen een zwaar en bijzonder jaar achter de rug. Elke vereniging heeft zich op zijn eigen manier aangepast om leden betrokken te houden en hen de mogelijkheid te bieden om te kunnen blijven voetballen. We begrijpen maar al te goed dat dit nooit was gelukt zonder de tomeloze inzet van alle trouwe vrijwilligers. Daarom hebben we iets speciaals voor al die vrijwilligers die hun club zo’n warm hart toedragen.

Vrijdag 18 december ontvangen de voorzitters van alle verenigingen een unieke videoboodschap van Frank de Boer voor de vrijwilligers van de eigen vereniging. Want ook de bondscoach weet: een amateurclub kan niet zonder vrijwilligers. De video is snel en simpel te delen met alle vrijwilligers van de vereniging, om hen te bedanken voor hun inzet het afgelopen seizoen!

De mail is verstuurd naar het e-mailadres dat bij de voorzitter geregistreerd staat in Sportlink én naar het algemene correspondentie e-mailadres van de vereniging. Via de secretaris/ledenadministrateur van jouw vereniging kun je navragen met welk e-mailadres je geregistreerd staat. Ben je voorzitter en heb je geen e-mail ontvangen met deze bedankvideo; neem dan even contact op met KNVB Contact. Vanwege de kerstvakantie neemt KNVB Contact vanaf 4 januari alle vragen in behandeling.

KNVB Contact

Voor aanvullende vragen aan de KNVB.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen