Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Speeddate op 14 januari over mogelijkheden BOSA-subsidie

KNVB Media
KNVB Media
17 december, 11:12

Verenigingen die vragen hebben over de BOSA-subsidie of interesse hebben in de ondersteuning op het gebied van de BOSA-subsidie kunnen een 'speeddate' aanvragen. - Foto: KNVB Media

De subsidieregeling ‘Stimulering Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties’ (BOSA) bestaat sinds 1 januari 2019. Veel verenigingen hebben hier al gebruik van gemaakt. De BOSA-subsidie blijft ook de komende jaren nog bestaan en dat is goed nieuws voor voetbalclubs. Om clubs nog beter te ondersteunen organiseert de KNVB op 14 januari een speeddate in samenwerking met Sportsubsidie.nl.

De BOSA is bedoeld als stimulans voor verenigingen die investeren. De regeling subsidieert 20% van de kosten (inclusief BTW) voor de bouw en het onderhoud van sportaccommodaties en de aanschaf en het onderhoud van sportmaterialen. Bepaalde maatregelen op het vlak van energiebesparing, toegankelijkheid, circulariteit en veiligheidsbeleving worden extra gesubsidieerd. Daarvoor is zelfs een subsidie van 30% van de kosten mogelijk.

Verenigingen die vragen hebben over de BOSA-subsidie of interesse hebben in de ondersteuning op het gebied van de BOSA-subsidie kunnen een 'speeddate' aanvragen. Deze speeddate wordt georganiseerd op 14 januari 2021. Verenigingen kunnen zich aanmelden via het emailadres accommodatiezaken@knvb.nl.

In het onderwerp van de mail graag plaatsen “Speeddate BOSA-subsidie”. Tevens aangeven of de voorkeur voor een speeddate gaat naar de ochtend (9.00u-12.00u), middag (13.00u-17.00u) of avond (19.00u-22.00u). De speeddate duurt een half uur en zal digitaal plaatsvinden via TEAMS. Op basis van de voorkeur ontvangt de club een uitnodiging via de mail. We horen graag naar welk e-mailadres we de uitnodiging kunnen sturen. Let op: er geldt VOL=VOL. Bij ruime interesse zal gekeken worden of er nieuwe data in 2021 ingepland kunnen worden.

Stimulering Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties (BOSA) Stimulering Bouw en Onderhoud Sportaccommodaties (BOSA) Bekijk hier meer informatie over de BOSA-subsidie.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen