Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Goede voorbeelden uit het land: verenigingen creatief met organiseren van ALV

KNVB Media
KNVB Media
2 november, 14:25

Veel verenigingen kiezen er dit jaar voor de ALV digitaal te organiseren. - Foto: Pxfuel

Het coronavirus zorgt er eveneens voor dat verenigingen de geplande Algemene Ledenvergadering in het najaar niet (fysiek) kunnen organiseren. Ook voor dit probleem bedenken de verenigingen een oplossing.

HV & CV Quick

Tijdens de ALV van HV & CV Quick is de oeuvreprijs uitgereikt die wordt gegeven aan een jeugdlid dat zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden door zijn inzet voor Quick gedurende zijn periode in de jeugd.

VV Hooglanderveen

Ook een digitale ALV organiseren? VV Hooglanderveen heeft een gedetailleerd stappenplan uitgewerkt hoe je dit kunt aanpakken en lees hieronder hoe het bij henzelf is verlopen.

WV-HEWD

De Buitengewone Algemene Ledenvergadering van WV-HEDW vond dit jaar plaats via Zoom.

Zeerobben

Bij Zeerobben hebben ze er dit jaar voor gekozen om de jaarlijkse ALV met maximaal vier maanden uit te stellen.

SV Honselersdijk

Een primeur: voor het eerst in de geschiedenis van SV Honselersdijk organiseert het een digitale jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

DEVO ‘58

DEVO ’58 organiseerde in mei al een digitale ALV via Facebook en Microsoft Teams, wat resulteerde in een grotere aanwezigheid dan gemiddeld bij een ‘normale’ ALV.

'Snelle en efficiënte' digitale ALV zorgt voor tevredenheid bij DEVO’58 'Snelle en efficiënte' digitale ALV zorgt voor tevredenheid bij DEVO’58 Lees hier verder.

Nog meer goede voorbeelden?

Goede voorbeelden over ledenbinding: van footgolf tot digitale verbondenheid Goede voorbeelden over ledenbinding: van footgolf tot digitale verbondenheid Bekijk goede voorbeelden van verenigingen die allerlei initiatieven opzetten om in contact te blijven met hun achterban. Financiële voorbeelden uit het land: van ‘steun de kantine’ tot digitale Sinterklaas Financiële voorbeelden uit het land: van ‘steun de kantine’ tot digitale Sinterklaas Bekijk ook voorbeelden van verenigingen die op zoek gaan naar alternatieve inkomstenbronnen.

Mooie voorbeelden uit het land: van 'Stay Fit-challenge' tot samenwerken met lokale sportschool Mooie voorbeelden uit het land: van 'Stay Fit-challenge' tot samenwerken met lokale sportschool Bekijk ook goede voorbeelden van verenigingen die volop aan de slag gaan met andere activiteiten en voetbalvormen om te kunnen blijven voetballen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen