Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Aan de slag in de zomer: voorbeelden van verenigingen in het land

KNVB Media
KNVB Media
7 juli 2020, 11:32
1:00

Voor clubs doen zich deze zomer kansen voor om activiteiten en toernooien te organiseren. - Foto: KNVB Media

Met de hoop dat er de komende periode meer versoepelingen mogelijk zijn, roepen wij verenigingen (die de mogelijkheden hebben) op om voetballers zo lang mogelijk door te laten voetballen. De komende zomermaanden zijn ideaal om de leden nog een balletje te laten trappen. Leden en niet-leden kunnen lekker doorvoetballen en zich voorbereiden op het nieuwe seizoen, maar er doen zich ook kansen voor om activiteiten en toernooien te organiseren..

Een aantal verenigingen heeft vorig jaar een aantal mooie initiatieven opgezet of is al bezig met komende zomer. Op deze pagina delen wij deze graag met de rest van het land ter inspiratie. Uiteraard kunnen de activiteiten alleen plaatsvinden als ze binnen de geldende corona-maatregelen passen.
Heb jij een mooi initiatief of activiteit opgezet als club? Laat het ons dan weten via onderstaand e-mailadres.

KNVB Contact

Voor aanvullende vragen aan de KNVB.

Voor voetballers vanaf 18 jaar is er op 25 juli een leuk toernooi bij SVH'39 in Limburg. Bij de vereniging vindt een 5x5 toernooi plaats, geheel volgens de landelijke en RIVM geldende maatregelen en protocollen. Zowel leden als niet-leden zijn welkom.

SVH'39 SVH'39 Bekijk hier de website van SVH'39.

Bij Be Quick wordt er in de zomervakantie 'gewoon' gevoetbald. De vereniging organiseert drie trainingen per week en iedereen is welkom.

In de zomervakantie organiseert AFC weer twee keer een voetbalkamp. Een week lang kunnen kinderen van 6 t/m 13 jaar terecht op het sportpark in Amsterdam voor voetbal en fun. Naast voetbaltrainingen en samenwerkingsspellen staat er ook een zogenaamde 'waterdag' op het programma. AFC AFC Bekijk hier de website van AFC.

LTC Assen start weer met zomeravondvoetbal. Iedere donderdag in de zomervakantie organiseert de club een training, voor zowel leden als niet-leden.

vv WDZ blijft tijdens de zomer open en heeft een sport & spel-programma, ook voor niet-leden, ontwikkeld.

vv WDZ vv WDZ Bekijk hier de website van vv WDZ.

Nieuwe leden zijn in de maand juni welkom bij sv De Valleivogels, dat proeftrainingen organiseert.

sv De Valleivogels sv De Valleivogels Bekijk hier de website van sv De Valleivogels.

Rohda’76 geeft graag gehoor aan de oproep van het kabinet en de gemeente om ook niet-jeugdleden tot 19 jaar mee te laten trainen. De club nodigt meisjes en jongens uit zich aan te melden voor een training.

Website Rohda '76 Website Rohda '76 Bekijk hier de website van Rohda '76.

Quick heeft in april en mei techniektraining van Firstscore gegeven aan 32 jeugdleden. Ook een aantal spelers van het eerste elftal is hierbij betrokken.

Quick Quick Bekijk hier de website van Quick.

Voor de jongste jeugd organiseert Excelsior'31 mixtoernooien. Spelers van hetzelfde geboortejaar spelen tegelijkertijd op hetzelfde veld, waarbij de teams gemixt worden. Spelers van alle teams (selectie, niet-selectie en meiden) en ook spelers die nog geen lid zijn, zijn van harte welkom. 

Excelsior'31 Excelsior'31 Bekijk hier de website van Excelsior'31.

Bij FC Weesp kun je in augustus trainen als een professional tijdens het Golden Boys zomerkamp. Beginner of gevorderd, wel of geen lid van de club; alle kinderen van 6 tot en met 13 jaar zijn welkom.

FC Weesp FC Weesp Bekijk hier de website van FC Weesp.

Waar normaal gesproken voetballers te vinden zijn op sportpark Pieter Bultsma van VV Oudehaske wordt er nu ook onder meer geturnd en gedanst op het kunstgrasveld van de club. VV Oudehaske heeft haar deuren namelijk opengesteld voor andere lokale sportverenigingen.

VV Oudehaske VV Oudehaske Bekijk hier de website van VV Oudehaske.

FC Harlingen organiseert zomertrainingen. De trainingen worden verzorgd voor voetballiefhebbers met een leeftijd van 5 tot en met 17 jaar. Leden én niet leden kunnen zich opgeven voor in totaal 6 trainingen.

FC Harlingen FC Harlingen Bekijk hier de website van FC Harlingen.

Voetballen in de zomer? Dat kan bij VV Brielle. Vanaf 17 juni opent VV Brielle een voetbalschool voor meiden in de leeftijdscategorie van 7 jaar tot 18 jaar.

VV Brielle VV Brielle Bekijk hier de website van VV Brielle.

Zomervoetbal Zomervoetbal Bekijk hier per doelgroep welke activiteiten jij deze zomer kunt opzetten.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen