Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Behoud je leden! Doe mee met campagne "Word Geen Daan!"

KNVB Media
KNVB Media
5 juni 2020, 15:30
0:47

Met de campagne "Word geen Daan!" hopen we zoveel mogelijk twijfelaars en uitschrijvers over de streep te trekken om ook volgend seizoen weer onderdeel te zijn van 'hun team'. - Foto: KNVB Media

Geen competitiewedstrijden, geen grappen in de kleedkamer en niet lachen in de kantine. Door het coronavirus kunnen veel voetballers helaas niet meer het voetbal beleven op de manier waarop ze dat gewend waren. De kans dat zij besluiten om (definitief) te stoppen is daardoor ook groter geworden. En dat is niet alleen nadelig voor jouw club, maar ook voor de teams en alle teamgenoten die achterblijven. En daar gaan we iets aan doen!

Om verenigingen én teams te ondersteunen bij het behouden van leden en teamgenoten starten we vanaf vandaag de campagne "Word geen Daan!". Hiermee hopen we zoveel mogelijk twijfelaars en uitschrijvers over de streep te trekken om ook volgend seizoen weer onderdeel te zijn van 'hun team'. Want iedere speler vormt een onmisbare schakel. Zowel binnen, als buiten het veld.

Deel de video met jouw leden!

Zijn er ook 'Daans' bij jouw club? Zorg er dan voor dat ze deze video zien en deel ‘m vooral ook met je trainers, leiders, aanvoerders en alle andere voetballers. Zo zorgen we er samen voor dat 'Daan' ook volgend seizoen onderdeel blijft van jouw club. Deel de video op de social media kanalen van jouw club via bovenstaande iconen of download het originele bestand.

Gebruik hiervoor de volgende copy:
Ook al duurt het nog even voordat je weer mag...
Sluit je ook komend seizoen weer bij je team aan! #wordgeendaan

Download de video Download de video Download hier de video van Word Geen Daan.

Word geen Daan Word geen Daan Kijk hier voor meer informatie.

Samen zeggen we tegen iedereen die overweegt te stoppen met voetballen: "Word Geen Daan!"

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen