Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Gratis webinars voor amateurverenigingen

KNVB Media
KNVB Media
11 mei 2020, 11:16

Aanstaande zaterdag is er een webinar met Kevin Blom. - Foto: KNVB Media

Het zijn onzekere tijden waarin veel wordt gevraagd van amateurverenigingen en de manier waarop ze alles draaiende kunnen houden. Om verenigingen te ondersteunen en te inspireren in deze periode organiseert de KNVB de komende weken verschillende webinars en online programma’s om vrijwilligers op een eenvoudige en laagdrempelige manier betrokken te houden bij het voetbal.

Op die manier hopen we de dat – zodra het verenigingsleven straks weer helemaal is opgestart – clubs en vrijwilligers weer met veel enthousiasme en nieuwe ideeën aan de slag gaan.

Iedere week staan er meerdere online programma’s en webinars op het programma. Aan de hand van uiteenlopende thema’s worden tal van onderwerpen besproken die betrekking hebben op het verenigingsleven. Van technisch (jeugd)beleid tot inspiratiesessies over ledenwerving en van interviews met scheidsrechters tot duurzaamheid op de vereniging. Experts van de KNVB geven je tips en praktische handvatten en ook delen we inspirerende voorbeelden van andere verenigingen waarmee je direct aan de slag kan. 

Bekijk hier het volledige aanbod en schrijf je snel in voor een of meerdere webinars.

Aanmelden webinars Aanmelden webinars Bekijk alle webinars.

Houd ook onze pagina ‘Samen Vooruit’ in de gaten voor het actuele aanbod en andere informatie voor verenigingen over het coronavirus zoals trainingsvormen, protocollen en de laatste nieuwsberichten.

Samen Vooruit Samen Vooruit Voor de laatste informatie, tips en protocollen over het opstarten van het verenigingsvoetbal en het coronavirus.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen