Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Nieuwe coronaprotocollen voor het amateurvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
8 mei 2020, 22:49

Met ingang van 11 mei mogen senioren weer trainen. - Foto: KNVB Media

Nu het kabinet heeft besloten dat jeugd sinds 29 april en senioren met ingang van 11 mei weer mogen trainen, heeft de KNVB in samenwerking met NOC*NSF protocollen voor alle sportverenigingen opgesteld.

Hierin staan de praktische regels om veilig en verantwoord georganiseerd te kunnen sporten jaar. Lees hieronder de specifieke protocollen per doelgroep en download onderaan deze pagina handige materialen die jij kunt gebruiken om jouw vereniging ‘corona-proof’ te maken.

Coronaprotocol spelers Coronaprotocol spelers Lees hier het protocol voor voetballers. Coronaprotocol trainers Coronaprotocol trainers Lees hier het protocol voor trainers. Coronaprotocol bestuurders Coronaprotocol bestuurders Lees hier het protocol voor verenigingsbestuurders. Coronaprotocol ouders Coronaprotocol ouders Lees hier het protocol voor ouders. Coronaprotocol veiligheid- en hygiëneregels Coronaprotocol veiligheid- en hygiëneregels Lees hier het protocol voor veiligheid- en hygiëneregels.

KNVB.nl/samenvooruit KNVB.nl/samenvooruit Alle informatie voor verenigingen over coronazaken en bijvoorbeeld ideeën voor trainingsvormen waarbij men 1,5 meter afstand moet houden, zijn terug te vinden op www.knvb.nl/samenvooruit.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen