Gestart als bestuurder? Kom naar de Aftrapbijeenkomst bij jou in de buurt!

KNVB Media
KNVB Media
2 september, 9:20

Op de bijeenkomst ontmoet je collega-vrijwilligers en ontvang je handige tips. - Foto: KNVB Media

Je bent net gestart of hebt misschien al enkele maanden achter de rug als bestuurder van jouw vereniging. Er komt veel op je af én je hebt zelf ook nog allerlei plannen en ambities. Maar gelukkig sta je er niet alleen voor; je mede-bestuurders en de KNVB kunnen je hierbij ondersteunen. Om met elkaar kennis te maken zijn er aan het begin van het seizoen Aftrapijeenkomsten voor nieuwe bestuurders.

In elke regio is er een bijeenkomst waar je mede-vrijwilligers ontmoet, maar ook KNVB-medewerkers waarmee je het komende seizoen contact op kunt nemen. Daarnaast vertellen we je in een specifieke workshop meer over jouw rol en geven we handige tips.

Veel clubs worden helemaal gerund door vrijwilligers. Geen vereniging dus zonder vrijwilligers! Maar de rol van bestuurder wordt in een veranderende samenleving steeds uitdagender en complexer. En dat vraagt veel van een bestuurder. Tijdens deze workshop horen we graag waar jij als beginnend bestuurder tegenaan loopt, zodat we het ondersteuningsaanbod daar (nog) beter op kunnen aansluiten. Ook laten we je zien hoe je je bestuurlijke vaardigheden kunt vergroten en wat de KNVB kan doen om je hierbij te ondersteunen.

Data & LocatieBekijk hier alle data & locaties van de Aftrapbijeenkomsten.

AanmeldenKlik hier om je aan te melden voor de Aftrapbijeenkomst in jouw regio.

Aftrapbijeenkomsten nieuwe vrijwilligers als start van het seizoen! Lees meer over de inhoudelijke workshop voor bestuurders.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven