Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

FC VERS: de strijd aan voor een nieuwe en gezonde kantinebeleving

KNVB Media
KNVB Media
19 augustus 2019, 9:00
1:46

FC VERS gaat verder dan alleen hulp bieden bij van verantwoorde producten. - Foto: KNVB Media

Durft jouw vereniging de wedstrijd aan? De KNVB is op zoek naar drie verenigingen die deel willen nemen aan het FC VERS programma van de KNVB. Een nieuw programma waarbij gewerkt wordt aan een gezonde sportomgeving en er een alternatief wordt geboden voor de verleiding van de frikandel en zijn ongezonde maten.

Om dit doel te bereiken gaan we verder dan hulp bij het aanbieden van verantwoorde producten. Samen met de vereniging zetten we een totale kantinebeleving neer. Zo leveren we voor acht uur per week een kantinecoach om te helpen in de kantine en samen met het bestuur een plan van aanpak op te stellen.

Ook is er aandacht voor uitstraling en gastvrijheid van de kantine als thuishonk van de club. Zo krijgt de club een upgrade van de kantine met apparatuur en inrichting en zorgen we voor snelle wifi. Om nog maar niet te spreken van het hele arsenaal aan experts dat vanuit de aangesloten partners tot jullie beschikking staat.

Nieuwsgierig geworden en benieuwd wat FC VERS verder te bieden heeft? Klik dan op onderstaand linkblok en meld jouw vereniging aan!

FC Vers FC Vers Meld jouw vereniging aan voor FC VERS.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen