Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Werf leden met een Vrienden- & Vriendinnendag in de herfstvakantie!

KNVB Media
KNVB Media
15 september 2020, 8:59

Het organiseren van een Vrienden- & Vriendinnendag heeft de meeste verenigingen al flink wat nieuwe leden opgeleverd. - Foto: KNVB Media

Wil je als vereniging nieuwe jongens en meiden én hun ouders op een laagdrempelige manier kennis laten maken met voetbal? Denk dan eens aan een Vrienden- & Vriendinnendag, een middag vol voetbalplezier. Jongens en meiden in de pupillen- en/of juniorenleeftijd kunnen meedoen. Een vereniging kan zelf kiezen of het een Vriendinnendag óf een gecombineerde Vrienden- en Vriendinnendag organiseert.

Met de herfstvakantie in zicht organiseren meerdere verenigingen een Vrienden- & Vriendinnendag. Dit is een middag vol voetbalplezier, bedoeld om nieuwe jongens en meiden én hun ouders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal bij een club. Het heeft de meeste verenigingen al flink wat nieuwe leden en betrokken ouders opgeleverd. Doet jouw club dit najaar ook mee? Meld jouw vereniging dan snel aan en download het promotiepakket voor de Vrienden- & Vriendinnendag.

‘De posters hebben we overal opgehangen’ ‘De posters hebben we overal opgehangen’ SV ’s-Graveland organiseerde in 2018 na vier Vriendinnendagen voor het eerst een Vrienden- & Vriendinnendag. De club maakte daarvoor optimaal gebruik van de digitale toolkit van de KNVB.

Informatie voor verenigingen Informatie voor verenigingen Op deze pagina ondersteunt de KNVB verenigingen om wervingsactiviteiten te organiseren. Bekijk hieronder welke mogelijkheden er zijn en meld jouw wervingsactiviteit aan.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen