Vrienden- & Vriendinnendag in de herfstvakantie!

KNVB Media
KNVB Media
27 september, 13:59

Het organiseren van een Vrienden- & Vriendinnendag heeft de meeste verenigingen al flink wat nieuwe leden opgeleverd. - Foto: KNVB Media

Een Vrienden- & Vriendinnendag is een middag vol voetbalplezier, bedoeld om nieuwe jongens en meiden én hun ouders op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met voetbal op de vereniging. Jongens en meiden in de pupillen- en/of juniorenleeftijd kunnen meedoen. Een vereniging kan zelf kiezen of het een Vriendinnendag óf een gecombineerde Vrienden- en Vriendinnendag organiseert.

Afgelopen seizoen hebben veel verenigingen een Vrienden- & Vriendinnendag georganiseerd. En met succes! Het heeft de meeste verenigingen al flink wat nieuwe leden en betrokken ouders opgeleverd. Met de herfstvakantie in aantocht is het een mooi moment om kinderen en ouders opnieuw te enthousiasmeren om kennis te maken met voetbal op jouw vereniging. Doet jouw vereniging dit najaar ook (weer) mee?

‘De posters hebben we overal opgehangen’SV ’s-Graveland organiseerde in 2018 na vier Vriendinnendagen voor het eerst een Vrienden- & Vriendinnendag. De club maakte daarvoor optimaal gebruik van de digitale toolkit van de KNVB.

Vrienden- & Vriendinnendagpakket

Om jouw vereniging te ondersteunen bij het organiseren van een Vrienden- & Vriendinnendag, bieden we een gratis promotiepakket aan. Het pakket bestaat uit 10 posters, 50 uitnodigingskaarten en 90 schoenveters die je kunt gebruiken bij de werving van deelnemers.

Informatie voor verenigingenOp deze pagina ondersteunt de KNVB verenigingen om wervingsactiviteiten te organiseren. Bekijk hieronder welke mogelijkheden er zijn en meld jouw wervingsactiviteit aan.

#Volgjevoeten

Dit jaar ondersteunt de KNVB verenigingen met de wervingscampagne “Volg je voeten”. Met de campagne Volg je voeten willen we de verenigingen ondersteunen in wervingsactiviteiten en ouders op weg helpen richting de voetbalclubs

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven