Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Inschrijvingen opleiding UEFA B geopend

KNVB Media
KNVB Media
26 juni 2018, 14:55

In het seizoen 2018/'19 wordt de UEFA B opleiding op twee veschillende momenten aangeboden. - Foto: KNVB Media

De opleiding UEFA B is erop gericht de cursisten voor te bereiden op het uitvoering van de taken die komen kijken bij het zijn van trainer/coach bij een vereniging. Vanaf augustus worden de opleidingen hiervoor weer aangeboden. Deelnemers kunnen zich vanaf heden aanmelden.

Met het diploma van de opleiding UEFA B kunnen zowel senioren- als jeugdspelers worden getraind en gecoacht die uitkomen tot en met topklasse vrouwen, tweede klasse mannen, tweede divisie A-junioren, eredivisie B-junioren en eerste divisie C-junioren.

In het seizoen 2018/'19 wordt de UEFA B opleiding op twee veschillende momenten aangeboden. De eerste ronde start in augustus dit jaar en eindigt in mei 2019. Deze opleiding wordt op drie verschillende locaties aangeboden. Schrijf je in door de klikken op onderstaande linkblokken. Mochten bovenstaande locaties vol zijn, kan er aangemeld worden voor een wachtlijst. Hier is ruimte voor acht personen. Zijn deze plaatsen ook vol, dan is er in het komende najaar een nieuwe mogelijkheid om je aan te melden de UEFA B opleiding. De periode van deze opleiding loopt van februari 2019 tot en met februari 2020.

UEFA B locatie SV KDO UEFA B locatie SV KDO Schrijf je in voor de opleiding UEFA B bij SK KDO in het district West I. UEFA B locatie DAW Schaik UEFA B locatie DAW Schaik Schrijf je in voor de opleiding UEFA B bij DAW Schaik in het district Zuid II. UEFA B locatie VV Heino UEFA B locatie VV Heino Schrijf je in voor de opleiding UEFA B bij VV Heino in het district Oost.

Wachtlijst

Wachtlijst locatie SV KDO Wachtlijst locatie SV KDO Zit de opleiding vol? Zet jezelf dan op de wachtlijst voor de opleiding UEFA B bij SK KDO in het district West I. Wachtlijst locatie DAW Schaik Wachtlijst locatie DAW Schaik Zit de opleiding vol? Zet jezelf dan op de wachtlijst voor de opleiding UEFA B bij DAW Schaik in het district Zuid II. Wachtlijst locatie VV Heino Wachtlijst locatie VV Heino Zit de opleiding vol? Zet jezelf dan op de wachtlijst voor de opleiding UEFA B bij VV Heino in het district Oost.

Kosten en meer informatie

De kosten voor de opleiding UEFA B bedragen € 4.350,-. De inschrijvingskosten à € 75,- dienen door de kandidaat zelf worden overgemaakt en voor de sluitingsdatum van 16 juli 2018 in het bezit te zijn van de KNVB Academie op IBAN: NL89 INGB 0670 000213 BIC: INGBNL2A onder vermelding van "UEFA B 2018/'19 en met vermelding van je naam. Door het inschrijven voor de opleiding verplicht de kandidaat zich tot de betaling van het inschrijfgeld en bij eventuele toelating tot betaling van het opleidingsgeld conform de algemene voorwaarden van de KNVB Academie Indien het opleidingsgeld niet door de kandidaat wordt betaald maar door een derde, dient de KNVB Academie hier voor een schriftelijke verklaring ontvangen. Na ontvangst van deze verklaring is de inschrijving pas definitief.

De inschrijving sluit op 16 juli 2018. Vergeet niet een kopie van je cijferlijst up te loaden via het digitale portaal. Mocht dit niet lukken, dan kun je ervoor kiezen om deze separaat op te sturen, met daarbij de vermelding voor welke locatie je je hebt ingeschreven. Om in te kunnen schrijven voor deze opleiding, is een relatiecode verplicht. Indien je geen relatiecode hebt, verzoeken wij je contact op te nemen met de ledenadministratie van je vereniging. 

UEFA B UEFA B De KNVB is wereldwijd toonaangevend op het gebied van opleidingen. Of het nu gaat om betaald of amateurvoetbal, op het veld of in de zaal: de KNVB Academie heeft een voorbeeldfunctie.

KNVB Academie

KNVB Academie, Postbus 515, 3700 AM Zeist


Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen