Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Biedt een reanimatie of AED-trainingen aan op de club

KNVB Media
KNVB Media
16 augustus 2017, 16:18

Trainers van Veiligheidspiramide gaan de komende maanden het land in met reanimatie- en AED-trainingen. - Foto: KNVB Media

Het Rode Kruis uitte onlangs nog haar grote zorgen over het feit dat er in Nederland te weinig mensen zijn die kunnen reanimeren. Als het aan Veiligheidspiramide en de KNVB ligt gaat daar wat aan gedaan worden.

— Hoe is de situatie op de club geregeld bij een reanimatie?

Trainers van Veiligheidspiramide gaan de komende maanden het land in met reanimatie- en AED-trainingen. Tussen 1 september en 1 november komen zij graag langs. Reanimeren is een onderwerp met de nodige urgentie want zoiets hoop je als club of vereniging nooit mee te maken! De instructeurs geven trainingen waarbij iedereen binnen uw vereniging of club even kan binnenlopen om weer eens goed te oefenen. Een mooie kans om de reanimatievaardigheden weer goed onder de knie te krijgen. Stel dat er op het sportcomplex iets gebeurt, hoe is de communicatie op dat moment geregeld ? Wie doet wat? Wie alarmeert? En het belangrijkste: wie zou als eerste hulp kunnen verlenen? Veiligheidspiramide maakt de betrokkenen bij de vereniging niet alleen bewust van mogelijke risico’s en gevaren maar leert hen ook hoe ze effectief kunnen handelen.

  • Oefenen: De workshop kan gegeven worden in de ochtend, middag, avond of op een zaterdag.
  • Kosten: € 395,00 per dagdeel (exclusief BTW)
  • Aanmelden: Meld je als club aan bij Monique Jager via 0655022815 of m.jager@veiligheidspiramide.nl om een afspraak te maken.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen