Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Bevordering sportveiligheid met nieuw e-book Halt

KNVB Media
KNVB Media
19 mei 2016, 12:09

Foto: KNVB Media

De KNVB werkt al vanaf 2013 samen met Halt om de sportveiligheid bij voetbalverenigingen zo optimaal mogelijk te maken. Om de samenwerking tussen clubs, de gemeente en andere partners op dit gebied te bevorderen heeft Halt het e-book ‘Samen werken aan sportveiligheid’ uitgebracht. Hierin geeft het concrete tips en handvatten om gezamenlijk het lokale sportklimaat (nog) veiliger te maken.

De ervaring is dat veel verenigingen simpelweg de tijd en mankracht niet hebben om constant aandacht te geven aan veiligheid op de vereniging. In het e-book, dat voorzien is van een voorwoord van directeur amateurvoetbal Jan Dirk van der Zee, worden diverse aspecten van sportveiligheid inzichtelijk gemaakt en aangevuld met acties die de betrokken partijen kunnen ondernemen. Veiligheid op de velden is namelijk een kwestie van lokaal samenwerken.

Halt en de KNVB lanceerden eerder al een veiligheidsanalyse. Hiermee wordt de veiligheidssituatie van de vereniging in kaart gebracht en wordt duidelijk op welke gebieden er voor clubs winst valt te behalen. Meer informatie hierover vind je op de pagina over sportiviteit en respect op KNVB ASSIST. Download e-book Download e-book Download het e-book ‘Samen werken aan sportveiligheid’ op de website van Halt.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen