Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Duurzaamheidssubsidie populair bij sportverenigingen

KNVB Media
KNVB Media
8 januari 2016, 12:24

Foto:

Begin 2016 werd de duurzaamheidsregeling voor sportverenigingen ingevoerd. De regeling is de vervanger van de zogenoemde Ecotaks. Clubs die investeren in de bevordering van duurzaamheid van de accommodatie kunnen gebruik maken van een subsidie. Inmiddels heeft het subsidieloket ruim vijfhonderd aanvragen binnen gekregen.

Dat betekent dat nog slechts 10% van het beschikbare budget van in totaal zes miljoen euro onbenut is. Overigens is de verwachting dat niet alle aanvragen goedgekeurd zullen worden.

Slechts 10 procent van het totale beschikbare budget is nog onbenut.

Is jouw vereniging al bezig met een duurzamer voetbalcomplex? Via onderstaande link vind je meer info over het thema duurzaamheid bij voetbalclubs. Heb je als vereniging een concreet plan en wil je gebruik maken van de subsidie? Ga dan naar de site van RVO en vraag de subsidie aan. Clubs die investeringen doen ter bevordering van duurzaamheid kunnen rekenen op een subsidie van 30 procent.

De verenigingsadviseur helpt je graag het opstellen van een plan om de voetbalaccommodatie duurzamer te maken. Op de speciale pagina over duurzaamheid vind je meer informatie over dit onderwerp. Verenigingsondersteuning Verenigingsondersteuning Duurzaamheid Duurzaamheid

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen