Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Wisselbeleid O14 A-categorie

KNVB Media
KNVB Media
21 oktober, 16:37

In de O14 in categorie A mag er dit seizoen onbeperkt (door)gewisseld worden. - Foto: KNVB Media

In de Wedstrijdzaken app en op voetbal.nl werd de afgelopen weken aangegeven dat er in de O14 in categorie A beperkt gewisseld mocht worden. Deze informatie is in strijd met wat er op de website van de KNVB aangegeven staat, namelijk dat er voor de O13 en O14 A-categorie sprake is van onbeperkt (door)wisselen. De informatie die in de Wedstrijdzaken app en op voetbal.nl staat is foutief, waardoor er een wijziging heeft plaatsgevonden voor het invullen van het mDWF voor teams die uitkomen in de O14 A-categorie. Er mag namelijk onbeperkt (door)gewisseld worden.

Het gevolg hiervan is dat teams geen basiselftal meer hoeven op te geven maar alleen hun volledige selectie. Dit is hetzelfde zoals dat momenteel voor de B-categorie gebeurt. Daarmee zal de informatie in de Wedstrijdzaken app en op voetbal.nl correct zijn.

We gaan er vanuit dat iedereen die op het mDWF staat daadwerkelijk heeft gespeeld en daarmee tellen de eerdere gespeelde wedstrijden mee voor het ’vastspelen’ van een speler. 

Vijf wissels toegestaan in het betaald voetbal en amateurvoetbal seizoen 2021/’22 Vijf wissels toegestaan in het betaald voetbal en amateurvoetbal seizoen 2021/’22 Kijk hier voor meer informatie omtrent het wisselbeleid.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen