Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Sportlink stelt in 2021 module voor organiseren toernooien gratis beschikbaar

KNVB Media
KNVB Media
5 januari, 13:27

Verenigingen die onderlinge toernooien en wedstrijden willen organiseren, kunnen nu gratis gebruikmaken van Club.Toernooien. - Foto: KNVB Media

Het is helaas nog niet mogelijk competitiewedstrijden te spelen, maar verenigingen kunnen voor de jeugd wel onderlinge toernooien en wedstrijden organiseren. We zien dat clubs dit ook regelmatig doen. Om verenigingen hierbij te ondersteunen stelt Sportlink de module Club.Toernooien voor heel 2021 gratis beschikbaar.

Met Club.Toernooien kun je als vereniging via Sportlink eenvoudig een toernooi aanmaken, de deelnemende teams invoeren en aangeven welke velden beschikbaar zijn. Het systeem genereert vervolgens een complete planning, van de poulefase tot aan de finale. Ook tijdens het toernooi kun je iedereen gemakkelijk op de hoogte houden over onder andere de uitslagen en de veldindeling. 

Verenigingen kunnen Club.Toernooien vanaf nu gratis in de shop in Sportlink Club bestellen. De module is tot en met 31-12-2021 beschikbaar voor clubs en wordt automatisch stopgezet.  

Webinars 

Ter ondersteuning geeft Sportlink Club in januari ook nog een tweetal webinars over de mogelijkheden van Club.Toernooien. Aanmelden voor de workshops kan via de link hieronder. 

Webinar Club.Toernooien Webinar Club.Toernooien Meld je hier aan voor het webinar over Club.Toernooien van Sportlink.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen