Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Voorbereidingen voorjaarsreeks 7x7 voetbal in volle gang

KNVB Media
KNVB Media
16 december, 10:55

Afhankelijk van het aantal nieuwe inschrijvingen voor 7x7 voetbal worden de indelingen van het najaar als basis voor de indelingen in het voorjaar gebruikt. - Foto: KNVB Media

7x7 voetbal blijft aan populariteit winnen. Ook voor dit seizoen hebben zich weer veel teams aangemeld. Als gevolg van het coronavirus zijn in het najaar echter slechts enkele speelrondes afgewerkt. Afhankelijk van het aantal nieuwe inschrijvingen worden de indelingen van het najaar als basis voor de indelingen in het voorjaar gebruikt. Een belangrijk streven hierbij is om de reisafstanden zo veel als mogelijk te beperken.

De 7x7 variant is ideaal voor verenigingen die kampen met structurele spelerstekorten of voor spelers die niet meer wekelijks willen of kunnen spelen. Hierbij staat het lekker voetballen op een recreatieve manier centraal. Als de situatie het toelaat, wordt er in het voorjaar weer gestart met een nieuwe reeks wedstrijden. Voor de mannen geldt een leeftijdsgrens van 35 jaar en ouder. Vrouwen kunnen vanaf hun achttiende al meespelen.

Zonder tegenbericht gaat de KNVB ervanuit dat de teams die in het najaar hebben deelgenomen ook in het voorjaar weer van de partij zijn. Nieuwe teams kunnen zich ook inschrijven voor deze aan populariteit toenemende competitievorm. Kijk op de districtssites voor meer informatie over de voorjaarsreeks en aanmeldingsdata.

Noord/Oost

7x7 voor mannen en vrouwen in het voorjaar 7x7 voor mannen en vrouwen in het voorjaar Bekijk de informatie over 7x7 voetbal voor de districten Noord en Oost.

West I en II

7x7 voor mannen en vrouwen in het voorjaar 7x7 voor mannen en vrouwen in het voorjaar Bekijk de informatie over 7x7 voetbal voor de districten West I en West II.

Zuid I en Zuid II

7x7 voor mannen en vrouwen in het voorjaar 7x7 voor mannen en vrouwen in het voorjaar Bekijk de informatie over 7x7 voetbal voor de districten Zuid I en Zuid II.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen