Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Voorbereidingen 4-fasenvoetbal pupillen

KNVB Media
KNVB Media
dinsdag, 10:30

Nieuwe teams kunnen zich inschrijven voor het 4-fasenvoetbal, maar hiervoor gelden in elk district deadlines. - Foto: KNVB Media

Sinds het seizoen 2020/’21 wordt bij de pupillen landelijk gevoetbald via een nieuwe competitieopzet. De O8 tot en met de O12 speelt in vier korte reeksen, waarbij na iedere reeks een herindeling volgt. Nieuwe teams kunnen zich inschrijven voor het 4-fasenvoetbal, maar hiervoor gelden in elk district deadlines.

Voor aanvang van elke fase is het mogelijk een nieuw team in te schrijven. Aanmeldingen voor een volgende fase kunnen worden opgegeven via de nieuwe functionaliteit in Sportlink Club met vermeldingen van de gewenste klasse en aanvangstijd. Voor de vastgestelde deadlines per district, zie onderstaand PDF-bestand. Aanmeldingen die na deze datum binnenkomen, worden alleen ingedeeld als er ruimte is in de aangevraagde klasse.

KNVB Contact

Voor aanvullende vragen aan de KNVB.

Zwaluwen Jeugdactie

Door de invoering van het 4-fasenvoetbal komt de bekercompetitie te vervallen voor de leeftijdsgroepen O8 t/m O12. De Zwaluwen Jeugdactie wordt gekoppeld aan de eerste fase: 'Zwaluwen Jeugdcompetitie'.

4-fasenmodel 4-fasenmodel Bekijk meer informatie over het 4-fasenmodel.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen