Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Publicatie klasse-indelingen categorie B veldvoetbal

KNVB Media
KNVB Media
2 juli, 14:45

Wedstrijdsecretarissen kunnen eventuele wijzigingen tot en met uiterlijk zondag 11 juli doorgeven. - Foto: KNVB Media

Op basis van alle teaminschrijvingen zijn door de competitieleiders de klasse-indelingen voor categorie B gemaakt. Hieronder vind je per regio de klasse-indelingen.

Het verzoek aan de wedstrijdsecretarissen is om de klasse-indelingen voor de teams van de eigen vereniging na te lopen en eventuele wijzigingen uiterlijk zondag 11 juli aan ons door te geven. Op deze manier kunnen we controleren of alle teams op het juiste niveau zijn ingedeeld.

Het is voor verenigingen belangrijk de indelingen nog één keer goed te controleren, zodat er op een later moment geen wijzigingen meer hoeven te worden doorgevoerd. Verzoeken voor wijzigingen worden na 11 juli ook niet meer in behandeling genomen. Eerder aangevraagde wijzigingen zijn voor de klasse-indelingen nog niet allemaal verwerkt. Als hier bevestiging op is geweest, is het niet nodig nog eens te reageren.

Vullen teams in Sportlink

Voor de wedstrijdsecretaris is het al mogelijk om de lokale teams te vullen. Op 2 juli worden in Sportlink de bondsteams nog geleegd met spelers die bijvoorbeeld te oud zijn voor een leeftijdscategorie. Daarom is het advies om vanaf 3 juli te starten met het vullen van de bondsteams. Dit kan tot en met 11 juli.

Zaalvoetbal

De klasse-indelingen voor het zaalvoetbal vind je op onderstaande pagina. Ook hiervoor geldt dat eventuele wijzigingen uiterlijk zondag 11 juli aan de KNVB doorgegeven moeten worden.

Indelingen en wedstrijdschema's zaal Indelingen en wedstrijdschema's zaal Bekijk hier de klasse-indelingen zaalvoetbal.

Noord

Oost

West I

West II

Zuid I

Zuid II

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen