Er is iets mis gegaan.

Het lukt niet om de pagina die je zocht op KNVB.nl te laden.

Op dit moment is de website in onderhoudsmodus. Probeer het later nog eens.

Gebruik je een adblocker? Probeer deze uit te zetten en laad de pagina opnieuw.

Eerste teams vanaf 7 maart verplicht uit te wijken naar kunstgras

KNVB Media
KNVB Media
27 februari 2020, 13:39

De beslissing om verplicht uit te wijken naar kunstgras bij een incidentele afgelasting van het hoofdveld is genomen omwille van een goed verloop van de competitie. - Foto: KNVB Media

De eerste teams (mannen senioren veldvoetbal) die in de eerste klasse of lager spelen zijn vanaf het speelweekend van 7 en 8 maart 2020 verplicht uit te wijken naar kunstgras bij een incidentele afgelasting van het hoofdveld (natuurgras). Deze beslissing is genomen omwille van een goed verloop van de competitie.

We proberen hiermee de verschillen in het aantal gespeelde wedstrijden zo klein mogelijk te houden en te voorkomen dat veel wedstrijden midweeks moeten worden ingepland.

Verenigingen die niet willen uitwijken, hebben op dit moment vaak al een achterstand in het aantal gespeelde duels opgelopen. Gezien het overvolle programma in de restant van het seizoen is het lastig dat recht te trekken.

Verenigingen die de veiligheid van spelers en publiek niet kunnen garanderen op het kunstgrasveld zijn verplicht dit te melden.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen