Gestart als wedstrijdsecretaris? Kom naar de Aftrapbijeenkomst bij jou in de buurt!

KNVB Media
KNVB Media
5 september, 11:52

Op de bijeenkomst ontmoet je mede-vrijwilligers en ontvang je handige tips. - Foto: KNVB Media

Je bent net gestart of hebt misschien al enkele maanden achter de rug als wedstrijdsecretaris van jouw vereniging. Er komt veel op je af én je hebt zelf ook nog allerlei plannen en ambities. Maar gelukkig sta je er niet alleen voor; je mede-vrijwilligers en de KNVB kunnen je hierbij ondersteunen. Om met elkaar kennis te maken zijn er aan het begin van het seizoen Aftrapijeenkomsten voor nieuwe bestuurders. In elke regio is er een bijeenkomst waar je mede-vrijwilligers ontmoet, maar ook KNVB-medewerkers waarmee je het komende seizoen contact op kunt nemen. Daarnaast vertellen we je in een specifieke workshop meer over jouw rol en geven we handige tips.

Workshop wedstrijdsecretarissen

Wat komt er allemaal op je af als nieuwe wedstrijdsecretaris van je vereniging? Wat moet je echt weten om je functie (makkelijker) uit te kunnen voeren? Wij vertellen je er alles over! Van Sportlink_Club tot speeldagenkalender en van de Wedstrijdzaken App tot KNVB Assist. En natuurlijk voldoende aandacht voor de zaken die jij als wedstrijdsecretaris wilt weten.

Data & LocatieBekijk hier alle data & locaties van de Aftrapbijeenkomsten.

AanmeldenKlik hier om je aan te melden voor de Aftrapbijeenkomst in jouw regio.

Aftrapbijeenkomsten nieuwe vrijwilligers als start van het seizoen! Lees meer over de inhoudelijke workshop voor wedstrijdsecretarissen.

Gerelateerd nieuws

Laatste artikelen

Terug naar boven